Az azt feltételezné hogy a kötések nagy részét ők csinálták. Szerintem túlméretezték a csomagjukat, becslésem szerint még bő fele megvan. A shortos jól keresztbe tett nekik. Mindenesetre az 50 milliósok 17 alatt nem fogják könnyen adni, így azt a szint alá nehezen fog esni.
Visszakerestem FF korábbi chartját, melyben a 161,8%-os korrekciós szintet 16,64 Ft-ra jelölte és hozzátette, hogy ez elé már biztos sokan bekészítik majd a vételi pakkokat, így kicsivel felette is fordulhatna technikai oldalról. Nagyjából itt is vagyunk most, várva a fordulást...
Nem gondolnám, hogy a 850 millát 17 forinton belepakolók pusztán a vakszerencsében bízva vették papírjaikat.! Ezért aztán ezen az árszinten nem gondolom, hogy 50-50 lenne a matek pár hónapos időtávon..!
Csak honnan lesz dupla? Ha 10-ről akkor a 20 fölöttieket nem fogja vigasztalni, meghát kemény funda kellene ide egy 20-as árfolyamhoz (13 milliárdos cégérték-->1,3 milliárd adózott eredmény kb)
Az minimum másfél hónap várakozás. Nem hinném, hogy addig úgy fog lengedezni az árfolyam mint a Vola nemzeti zászló. Azt gondolnám, a piac beárazta/beárazza, hogy mennyin érdemes várakozni másfél hónapot, nem kell fel-le ugrálni, indulhat a sávos oldalazás, hirig. Oszt majd rossz hírre dobás, jó hírre rakétás duplázás.
Szerintem pánik eladások reggel voltak aztán meg pánik vételek, hogy lemaradnak a fordulóról... Mos csak csorgás van szerintem... Majd ha elkezdik adni 17-et....
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995