Emlékszem folyamatosan adogatták ránk 221 nél hetekig …ott kezdett mindenki szétesni . Róla meg csak vette vette én is vettem 219,220,225.. na most forditsd meg ami régen történt ..
Múltbéli tapasztalatom alapján .. / spekakörök/ 241 re vártam . Azt megcsinálta … Az alatt a következő kör 218nál indult. Az előtte levő meg 180nál .. ..
Az osszes ujat ....ez 2db...a neo csinálja mar.. ez a le jardin 2 ...147 lakas es a római part 247 lakasa.....a debreceni es a karinthy majdan indulora kivancsi leszek.
Ha ravasz lennél , csendben lennél .. Figyelnél és profitálhatnál mások munkájából hm..Az biztos hogy nem értettél itt sok mindenhez . Tokával ha jól emlékszem 180 Ft körül már futottunk itt a körünket .. Jó nagy fázis késésben vagy ha most kezdesz “ világosodni” amikor lassan fordul/t/ a csónak..
Biztos nincs ilyen papirja, erre akar szert tenni, ez nyilvanvaló.A 20x tokeemeles hatarideje apr 19, de ez a megtortentét jelenti az meg a bejelentestol szamítva pár hónap.Tik Tak Tik Tak
Amugy ha már fundásan nézzuk az akko-t akkor pont nem a szeremi irodahazat piszkalnam. Az egy lenyegtelen story. A wing Living alatt rohadt sok nagy projekt indul. Kérdem én, hogy miért nem tolják a Livinggel a Neot? Egyáltalán miért nem a Neo válik az összes Living projekt kivitelezőjévé? Mi a fszt toketlenkednek ezzel?
Nincs palfordulas. Megvilagosodas inkább. Se a funda se a ta itt nem megy sok embernek. En is hibázok. Jobb későn mint soha. Tőkebefektetéseknel kell változtatni véleményt, piac gyorsan büntet.
Tudod én még mindig nem értem mire ez a nagy pálfordulás . Maradjunk annyiban hogy sorra nyitogattad az odióta topikjaidat Ff ellen . Most látványosan mellé álltál, de hecceled.. Most beleálltál Tokába hosszú idő után . Érdekes mert Ő semmit nem változott vagy tett másképp mint régebben . Ugyanaz a véleménye ..
Akko fórum