Tényleg?Hihetetlen.Te azt honnan tudod, hogy van neki?Ismered?Vagy te tenyleg noi nevet adtal meg azt ferfi vagy?En magambol indulok ki, nem hazudok.Gondololom maguk sem.
Ha ez neked tény, akkor biztos ismered Marikát! Én azt sem tudom, hogy kicsoda, férfi vagy nő és kikérem magamnak, hogy valakivel itt összeboronálj! Azért mindennek van határa!
Ha vicc akkor minek járkál ide a barátnőjével?Gondolom van vmi céljuk, hogy egesz nap itt sertepertélnek.Milyen jól megértik 1mast mostanság, igen figyelemreméltó.👍
1/3 a ures vmi belement, Kurucz Zsuzsanna tud infot adni, o a neo-nal dolgozik.A neo van megbizva berlo talalassal, az Akko utolso jelentesében van a megbizás.Már par oldalon megváltozott a kiadhato teruletnagysag, a valtozas par hete volt.Nem irkalok ide, főleg önnek nem ,ha nem haragszik.
Amúgy most néztem és orbitalis is szépen bejelölte a 200-180-s sávot neki és mindenki helyeselt rá! 🤣🤣🤣✔ Azt se tudják mire. :)) Akkor mire ez a fesztivál? :) Ugyan ezt én a matekkal megerősítettem, mint lehetőség! Vicc ez a topik....:)))
igen! Ugyanis a normál korrekció 0.618, extrém esetben 0.786/229 ami igen közel volt már. A kettő között evickél a sávban. Itt lenne emelkedés esetén 📈, ha lesz, a 2. szakasz vége és indulna a 3. szakasz, emelkedő! Alatta pedig, már csak ~180 a támasz! Ez matek...
Érvényben van feltételesen. Mivel a 266 után 317-ről lefordult és 240-re esett, ezért a felső célt újra kell kalkulálni. Egyelőre nem foglalkozom vele, csak 320 felett! A jó hír, hogy magasabb lesz, a rossz hír, hogy messzebb lesz! :))
Akko fórum