Aki eddig tudta, az már bevásárolt. Holnap a jelentéssel reméljük érdemben nő azok száma, akik tudják, hogy az Akko alulértékelt. Én valahol 60 Ft körüli EPS-t várok. 50 alatt baj van, a 70 körül pedig egyértelműen pozitív meglepetés érne.
Az egyik legxarabb a béten. Rá lehet fogni a vezetőségre is ,persze. Az,hogy hónapokig esik egy valamit sugall, legalábbis számomra. Mondom úgy,hogy tulaj vagyok. Toka úr is csenden van. :)
Hát sajna nem csak ezen múlik. Senki nem veszi, ha valaki akar eladni, csak lefele tudja szórni. Az, hogy mekkora tré, töketlen ennek a cégnek vezetősége, megmutatja a részvények teljesítménye. Bux: +4,4 %, AKKO: -2,5 %...
Viszont nem hinném, hogy a nagy tőkéseknek ez lenne az érdeke, hogy szétbassza a tőzsdét...legalábbis azoknak tuti nem akik TRUMP-ot "irányítják" (pénzelik)
igen, én is így gondoltam. most van egy pánik utáni relief de ez 2-3 nap. ha maradnak a vámok, akkor folytatódik az esés. EU-nak a 0-0 verziót kellene tolni és nem ellenvámokkal izmozni. Eddig is vámoltuk az USA-t és én aki az ebay-ről rendeltem sem tartottam korrektnek :):):)
Úgy néz ki, a szenátus meg fogja akadályozni a Trump ámokfutását, nem tart sokáig ez a vámháború. Már csak öt republikánus kell és meg a levesbe az egész.
Akko fórum