Én azt, mondtam és továbbra is mondom, hogy a kisbefektetőkhöz való hozzáállása az Appeninnenek botrányos! Ez a bajom főleg velük + NER specifikus, választási részvény.
Appeninn jó cég amúgy 132 ft + évest tud, ha nem operálnak ingatlan leértékeléssel. CIG akár évi 90 ft-ot is tudhat. Még meglátjuk. Általánosságban NER-es cégeknél lecsorgást várok. Más a pszichó meg a Funda.
Mivel az App itt feketeseggű, én a CIG-et és az Opus-t mondanám. Előbbi egy 40 Ft-ot meg tud termelni (a 60 azért tavaly csak papíron volt, cash nem volt mögötte), utóbbit meg az srv szvsz 680-ig el fogja vinni, ráadásul 60-70 ft eps-t is tud mellette.
Nekem június 3, csörömpöl az OTP osztalék, jobban mint a Colombo sörös üvegei, Tokának meg jön a Mol osztalék. :) Hova tegyük azt a sok pénzt? Elsősorban zsebre. :)
"Azért pánikólnak, mert itt, visszavárnak és az app még mindig jobb, mint a "kocsma részvények!" -hát ezt Farkas Úr majd mesélje el akik 950 felett is zsákoltak....amúgy az Ö dolguk....mindenesetre jó hogy olvassa Farkas Úr írasunkat, hízelgő.Miért pánikolnék, hogy Magát visszavárják?-Szeretik Önt ezek szerint ennyire, maximum irigykedhetnék, ezt viszont vallásom n igen engedi.Minden jót kívánok Farkas Úrnak💘
Látom már vissza is tért a farkas, amit jó szokásához híven egy jó hosszú személyeskedéssel nyitott... jelzem neki, hogy még életemben nem füveztem, egyúttal szeretnék gratulálni neki, hogy viselkedésével vissza is hozta a szekta topic színvonalát oda, ahova való. Olyan notorikus manipulátor és hazudozó, hogy betesz egy olyan chartot, amely szerint mi már 2023 óta vételre ajánljuk az Akko-t, Vertikált és a Ciget... itt is halkan jegyzem meg, hogy én ekkor még nem is tőzsdéztem... vagy hogy Vertikált is alig 1 hete vettem, de máris 15% pluszban vagyok... de basszus miért magyarázkodjak egy olyannak, aki bármilyen kritikára csak zsigerből történő visszatámadással tud reagálni? Látszik hogy valójában csak arra várt, hogy minél több stockholm szindrómás visszasírja, ő ezt rohadtul élvezi, ezért már nem először játszotta már el a nagy sértődőt... szektások úgy látszik továbbra is isszák a nagy feldumáit, kell nekik még pár pofon ahhoz hogy megtanulják, mivel jár ha egy ilyen fórumozó posztjai alapján hoznak befektetési döntéseket... Üdvözöljük innen is a farkast, már várom hogy még legalább 3-szor ismételje meg a visszatérését... de lehetőleg ne csak mindig akkorra időzítse, amikor éppen emelkedés van (eséskor meg persze eltűnik).
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider/Simonzoli13/Josefernando79