Üdvözlöm a kis cégek, centes, pennys papírok iránt érdeklődőket.
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.
Azert nem irja, merz technikailag nem lehet venni :) ..Setbe van full tokevel beragadva .... pedig egy baratja, idejeben figyelmeztette hogy Orbok egy hamiskartyas
Ha így van isten nyugasztalja!! Valóban , de mindig negatívan látta....akkor is amikor egy hétig limiten ment az E-star.... Lényegében igaza volt a céggel kapcsolatban, de pénzt akartunk keresni akkor is.... Emlékszem pedig szerintem legalább 8 éve volt....
Hathor szerint elhunyt. Biztosan nem volt anyagi problémája MNB-s korában megszed(het)te magát... Nem szerette a feléneklést, inkább a számok érdekelték. Sokat spóroltunk volna, ha néha rá is hallgatunk, e-star csőd pl. Xelát sem tapsolná meg, van egy olyan érzésem 😎
Emlékszem rá én is. Milyen higgadtan tudta földbe döngölni a tolvaj papír rveseket. :D aztán persze jól kimaradt azokból a rallykból. Egyáltalán trédelt vmit, vagy csak trollkodni járt ide?
Köszi a jelzőt, mostanaban ram is férne a szerencse, de ha jobban meggondolom, te rad illik csak igazan ez a jelző ha mar így puffogtatod ki magadból. vajon magadat hogy írnad le akkor amikor a xelad 0,4 nél toporog egész este, s te percenként tele floodolod a topicot az ökörségeddel?
Te Szerencsetlen! Az bolt rendelkezik egy olyan tulajdonsaggal, amit sem a Magyar tozsde, sem az Usa tozsde, sem az Allam bacsi, sem a politika se semmi nem mondhat el magarol .... aznhogy Stabil, kiszamithato, rendszeres.bevetelt termel a tulajdonosanak! Az meg hogy mennyit termel 10000000% ban a tulajdonosatol, es attol fugg aki mukodteti!!! Aki itt mar evek ota tolja ezt az igazan lathatja hogy SOHA nem lehet elegeddet hatradolni, es azt gondolni minden oke .... A Termofold meg ilyen, mint a Boltja Zsoltinak!
Zsóti úgy kened vágod itt a bizniszt mintha te vóná a vóren büfé csak kapkodom a fejem hol futur vizét iszod, hol a futur tókenét isteníted, hol meg az olajszervízben adod veszed a fúrótornyokat. Hogy ennyi időd van ott vidéken mikor kezdődik a dologidő, irigyellek :)
Sanyiiiii, Sanyikááám! :D A bót marad, az csak zellerevanak jön be h eladjuk a fejünk fölül a hajlékot és betoljuk a tőzsdére. Én fordítva csináltam. ;) ami maradt tőkém 10%nyi azzal meg usa piacon bohóckodok ja.
Penny stocks
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.