Üdvözlöm a kis cégek, centes, pennys papírok iránt érdeklődőket.
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.
+34%-ot ment a GRRR, nem is rossz, az külön jó, hogy alig hallani a kis papírokról. Jól ráérzett unokaöcsém. Kár, hogy itt a forumon senki nem foglalkozik komolyabban a témával. Már úgy, hogy ami nem tippjáték.
egyelőre a 200 napos mozgóátlagot sem éri el. Tipikusan tegnap ment 80%-ot, ma -40%-ot, tippeljük meg holnap hova teszik. Rulett. Inkább olyat kellene nézni ahol a 200 napos már emelkedik és támasz, amiben lehet kiépíteni pozit és tartani is érdemes hetekre, hónapokra: GRRR például.
Lassan időszerűek lesznek a pennyk, fura a nagy csend és pesszimizmus a small capekben. Arról is hallgatnak a magyar "profik", hogy ide rotálódik a tőke szépen lassan, erős másfél év lesz pedig.
Sziasztok! Most delutan eladtam a Harmony Gold Mining Poziciomat ... 2,44 es 2,40$ kozti savban, es igy kozel 20% profitot sikerult csinalni! Koszonom a figyelmeteket.
Sziasztok! Most delutan eladtam a Harmony Gold Mining Poziciomat ... 2,44 es 2,40$ kozti savban, es igy kozel 20% profitot sikerult csinalni! Koszonom a figyelmeteket.
Sziasztok! IO-val mi a helyzet? Addog kovettem, hogyy atkerult az otc piacra, de most mar ott sem latom. Volt par darabom, elhanyagolhato mennyiseg, de ilyenkor mivan? Felszamolasbol jar valami?
Egyszeruen: szar papir, jo lehetoseggel. Vagy jo szektor, de szar papir, indokoltan, de jobb ha indokolatlanul, ill a tulzas fazisaba lepett papir, ami ennek mint tenynek a felfedezese eseten nagyot mehet. Nem koinnyu sokan kereshetik. . A xela nem ilyen?
Olyan centes, szetesett papirt kellene talalni, amelyik fordulat elott all. Esetleg, aminek a szektora lehet az elso az indulok kozt, ami magaval ranthatja a legaljat is, akar erdemtelenul.
Penny stocks
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.