Üdvözlöm a kis cégek, centes, pennys papírok iránt érdeklődőket.
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.
+34%-ot ment a GRRR, nem is rossz, az külön jó, hogy alig hallani a kis papírokról. Jól ráérzett unokaöcsém. Kár, hogy itt a forumon senki nem foglalkozik komolyabban a témával. Már úgy, hogy ami nem tippjáték.
egyelőre a 200 napos mozgóátlagot sem éri el. Tipikusan tegnap ment 80%-ot, ma -40%-ot, tippeljük meg holnap hova teszik. Rulett. Inkább olyat kellene nézni ahol a 200 napos már emelkedik és támasz, amiben lehet kiépíteni pozit és tartani is érdemes hetekre, hónapokra: GRRR például.
Lassan időszerűek lesznek a pennyk, fura a nagy csend és pesszimizmus a small capekben. Arról is hallgatnak a magyar "profik", hogy ide rotálódik a tőke szépen lassan, erős másfél év lesz pedig.
Sziasztok! Most delutan eladtam a Harmony Gold Mining Poziciomat ... 2,44 es 2,40$ kozti savban, es igy kozel 20% profitot sikerult csinalni! Koszonom a figyelmeteket.
Sziasztok! Most delutan eladtam a Harmony Gold Mining Poziciomat ... 2,44 es 2,40$ kozti savban, es igy kozel 20% profitot sikerult csinalni! Koszonom a figyelmeteket.
Sziasztok! IO-val mi a helyzet? Addog kovettem, hogyy atkerult az otc piacra, de most mar ott sem latom. Volt par darabom, elhanyagolhato mennyiseg, de ilyenkor mivan? Felszamolasbol jar valami?
Egyszeruen: szar papir, jo lehetoseggel. Vagy jo szektor, de szar papir, indokoltan, de jobb ha indokolatlanul, ill a tulzas fazisaba lepett papir, ami ennek mint tenynek a felfedezese eseten nagyot mehet. Nem koinnyu sokan kereshetik. . A xela nem ilyen?
Olyan centes, szetesett papirt kellene talalni, amelyik fordulat elott all. Esetleg, aminek a szektora lehet az elso az indulok kozt, ami magaval ranthatja a legaljat is, akar erdemtelenul.
de hát nem arról szolt mindig a mantra, hogy ilyen csak madzsarországon van, itt eshetnek a részvények és csak itt van a transzparencia hiánya? Ugy volt, hogy a fényességes USA-ban minden szép minden jó a CEO-k korrektek egyenesek és minden transzparens és egyenletesen emelkedik minden kiszámítható fundásan, csak a nyereséget kell számolni. Most mar nem ertem, eddig arrol szolt a forum csak a BÉT-en van mutyi az egész világon bezzeg USA-ban....
Nem az a baj, hogy bukunk. Hanem az, hogy barhol vetted volna az elmult kozel egy evben, egy fehuzastol eltekintve csak lefele volt az irany. Az van , hogy penny stock vagy sem, egyszeruen hihetetlen butasag volt figyelmen kivul hagyni a fundat. Ez a ceg pedig fosta az uj szerzodeseket, hetrol hetre nyomatta a hireket, most pedig megy a levesbe. Felreertes ne essek, mi basztuk el, akik bedoltunk ennek, de szegyelljek magukat. A komplett menedzsment, aki minden bizonnyal latta elore, hogy elkerulhetetlen a RS, de azert kerek perec bemondta, hogy nincs szukseg ra, nem fogjak meglepni. Es ne jojjon nekem senki azzal, hogy annyit valtozott a helyzetuk, mert nem. Es meg rv visszavasarlasrol dumaltak. Aztan mibol??? Majd kibocsatottak az osztalekos xelap meg xelab fosokat, a lovet meg gondolom lenyultak. Zsenialis. . Ettol fuggetlenul orulok, ha Te talalsz jo ceget ebben a kategoriaban, nem allitom hogy lehetetlen :)
Viszont a gorbet ot evre nezve az eses merteke , aranya nem valtozott, tehat lenne hova emelkednie. En azt nem tudom, h ekkora ossz eses indokolt e a gazdalkodasat tekintve? Most azt esi meg, h nem lett felhuzas 1 -ig? A Nasdaq on marad, ez fontos. Fundamentalisan vajon mekkora eselye van a pozitiv valtozasra? Tudtok meg ilyen centes, dollaros papirt, mely esetleg fordulat elott all?
Ha jól értem: 1:20 volt. Ami 2,91-re adja ki, most pedig már 1,86. Tehát kapcsiból -36%-kal. Brávó. Igazi zsenik vagyunk, hogy ebbe a cégbe invesztáltunk :D
Persze, ezért is írtam, hogy szerintem a reverse is simán bennevan. Balfasz menedzsment, rohadt nagy adósság, felőletlen ígérgetés, hogy elkerülhető a split, stb. Egy pillanatig sem vitatom, hogy egy fos az egész. Én is csak egy felhúzásban reménykedek és öntöm ki kifelé az egészet.
Szerintem benne van a pakliban. Ugyanakkor a sajat szajukbol csinalnanak segget ha a 2-3 honappal ezelotti nyilatkozatok ellenere megis reverse split lenne. A nagy kerdes, hogy melyikkel jarnak ok jobban, mert a menedzsment tuti a sajat zsebet nezi es nem a mienket. 20 nap sok ido, meglatjuk mennyire tudjak megemelni. A piaci hangulat is most kedvez a papirnak.
Ezekkel a szabályokkal illetve az operatív megvalósításával sajnos nem vagyok tisztában. Szerencsére korábban ilyen részvénnyel nem volt dolgom. Egy biztos, 2022.08.08 záróár, ami alapján megtörténik a kivezetés vagy sem. Szerintem a kivezetés = átkerül OTC-re. Tehát attól még kereskedni lehet majd, csak a penny-nél még egy fokkal szarabbá válik és sokan nem fognak már benne kereskedni sem. A forgalom visszaesik, az érdeklődés még inkább, és szvsz mi nagyon szarul járunk. Úgyhogy Remélem megtolják a biciklit, mert rendkívül kellemetlen volna, hogy az új CEO kinevezése után ilyen történne. Főleg úgy, hogy egyértelműen kinyilvánították, hogy nem lesz offering, majd 20 nappal a határidő előtt bejelentik, hogy bocs mégis offering?! Ez ultra ciki volna. Ha ezt megteszik, akkor azzal olyan bizalomvesztés lesz, hogy gyakorlatilag megsemmisül az árfolyam szerintem.
Hat ja, arra van esely… de a grafikon akkor arfolyam maximumnak 20 usd helyett 200 at fog mutatni, nem? Persxe , ez sem garancia az emelkedesi potencialra… meglatjuk.
Xela-t megtepik ma rendesen. 20 napjuk maradt a delisting elkerulesere. Hacsak nem lesz higitas, de valami azt sugja hogy ha eddig nem eltek vele akkor ez utan sem fognak. Muszaj felhuzni.
Penny stocks
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.