Ezzel nem értek egyet. A legtöbb blue ATH-n, vagy kicsivel alatta van. Eddig, OTP/Teló páros ment, most a MOL... Ricsi is pötyörög időnként felfelé... Csak a sz@rtól szabadul mindenki.
Így van - minisztériumi cucctól annyit várhatunk, hogy szépen feljelent majd. Aztán elkezdenek nyomozni, vizsgálni stb. Azt ugye senki sem gondolja, hogy nem lesz feljelentés. Egy pontosvessző miatt fel fogják jelenteni a céget tuti, aztán következik/folytatódik a dagonya, meg az iszapbirkózás.
Semmiféle kiegyezés nem lesz itt... Lesz egy átvilágítás, amely ügyeket gyanúsnak találják, azt intézi vagyonvisszaszerzési hivatal. Ha valamiről majd a bíróság/hivatal dönt, az nem kiegyezés. Szerintem.
4ig-nél azért egyszerűbb szitu volt a Mol. Mindenesetre kezd egyre kevesebb kapaszkodó lenni számunkra, igaz, ahogy telik az idő(borzasztó lassan, így folyamatos mínuszban), egyre közelebb az ítélet napja is! Józan ésszel, ha valami égbekiáltó szabálytalanság lenne itt, már posztolna a Bohóc gyerek!
Év eleje óta dolgoznak a kötvény kibocsátáson. MP legalább egy éve beszél az elszámolásról. Ugyanúgy egy éve várható volt, hogy a TISZA az esélyes. JPMorgannak nem ez a kibocsátás lesz az év csúcspontja, könnyen elutasíthatták volna. Én kivárom, hogy fog alakulni.
Tudom..😔 de ha 10es könyvből kiveszed ezt 4db 2ks pakkot amit ők tolnak le direkt osszesen lenne kb 1500db eladó 600ig ez tul meggy lassan szerintem mindenen mar arra nem gondolnak mennyi ember ragadt ebbe a szarba..azokat dikert megkarositották..nem is kicsit..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.