Igy van!Holnap meg 4ig részvényeseknek találkozó a Stex-be,nem kell most nagyon aggódni!Amcsik se brilliroznak,kicsiricsi 9800 alatt,wabi is esett, pedig ott is jó lesz elvileg minden,Rába se megy,nagy sztorik ma már nem lesznek!Én ma megtankolok,azt holnap becélozom Budapestet!5-re várjuk a részvényestársakat akik jönnek a találkozóra!Sziasztok!Aki nem jön,majd a többiek elmesélik mi volt,remélem mindenki boldogan távozik azt olyan jól sikerül,mint az első!
Mielőtt elsavanyodna a társaság és a hétvégén újra beindulna az agymenés, beidézném Worthington mester múlt vasárnap esti #75575 summázását: " Elolvastam a hétvége írásait, összefoglalom! 1.Holnap mind meghalunk! 2. Holnap menyországba megyünk! 3. Holnap mind meghalunk, de utána a menyországba megyünk! Én bízom a cégben, tovább javultak a kilátásai. A főnök is megmondta, előre megyünk nem hátra! :))) " Jó hétvégét Mindenkinek, menjünk pihenni, feltöltődni !
Igaz, nem 4IG, de kezdetnek nem rossz. Procter & Gamble: Gyöngyösre jön a következő amerikai óriásberuházás - Világgazdaság https://share.google/eHl7zncaTcZzS7Ubr
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.