Ma beszéltem egy vidéki Hotelben egy WC takarító nénivel! Kérdeztem, hogy szerinte most mibe érdemes fektetni a forintot? Jött a válasz! Azt hallotta a kolléga nőjétől, hogy 4IG kell venni. Most az van, hogy azon gondolkozok vegyek holnap vagy inkább adjam el amim van! Ti mit tennétek?
Azért nem lehet kizàrni hogy egy nagyon vàrt pozitív hír profitrealizàlàst hoz. Ami itt a 10% ff miatt sokkal volatilisebb mozgassal jàrhat mint pl egy otp-nél. Plusz van egy cucc amit nem értek. Senki nem elemzi a részvényt, mér a neres elemzők (mbh, equ) se. Pedig az a mondàs ha a papír forgalma magas, akkor erdemes elemezni mert akkor még több trade van a reszvenyben, ami ugye ertelemszeruen jo a brokicegnek
Van aki meg 4600-ra rakott be vételt, 1024 db-ot a 159 db 3955Ft-tal szemben...akkor az azt jelenti (a gondolatmeneted követve), hogy 4600-on fogunk nyitni?
Üdvözlök Mindenkit! Ugyan új vagyok a fórumon, hiszen most regisztráltam, de sokat olvaslak benneteket - és tanulok. Szeretnék jelentkezni a jövő hét szombati estére, a 4000-es (vagy 5000-es :)) találkozóra. Fontosnak tartom a személyes kontaktot és ez jó lehetőség erre. Már az előző alkalomra is szerettem volna menni, de idő hiányában ez nem volt lehetséges. Magamról annyit, hogy 2020-tól tőzsdézem, újoncnak és kisbefektetőnek tekintem magam. Az opusban edződtem 260-tól 105-ig le és vissza 620-ra. Az idén vettem 4ig-t, 1650 től, 58K-val vitézkedem. Köszönöm a lehetőséget!
Guru vagyok a két papirban, itt jobban ment ezen a héten, de fordítva is volt már. Futtatom mind a két papírt most. Különben is hadd sopánkodják egy kicsit.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.