Ezek.szerint te 100 ft-ig várod az esést....így is a legrosszabb papír lett, mióta az idióta mp hatalomra került....mivel gyűlöli lölőt....különösen azóta, mikor eladta az opi részvényeit.
Nem tudom melyik az az okos, aki már jó ideje - ma is - alááll és megmenti a papírt, szerintem Mészárosék védik az árfolyamot, mert kell az értékeltség fenntartásához, de hosszú távon nem lehet megerőszakolni a valóságot.
Nem MP miatt fog esni, hanem az miatt, hogy leáll az államilag támogatott túlárazás, és nem 30% lesz a biztos profit egy tenderen, csak 10% és azért is versenyeztetve lesznek a szereplők. Biztosan sokat megnyer majd, de a profitabilitás a töredékére fog esni, és kérdés hogy fog alkalmazkodni a cég az új körülményekhez, tud -e alkalmazkodni egyáltalán, vagy szétesik a jelenlegi holding. Szerintem szét fog esni, mert ez a nagy mamut ami most az Opus, nem versenyképes normál körülmények között.
Nem feltétlen ő érez gyűlöletet ML iránt, hanem őt ezért választották meg és ezt kell csinálnia: ócsárolja és nulláza le, legalábbis a színpadon, aztán, hogy a színfalak mögött mi történik, arról mi sosem fogunk tudni. De ez csak egy vélemény.
Amennyiben nem blokkolják tudatosan politikai zsarolásból a nekünk járó forrásokat, illetve nem égetik el európai viszonylatban gyarmatosító háborúkban a forrásokat, illetve tüzelik a közvetlen környezetünket, a jelenlegi európai, hazai krízis kisebb dinamikában ért volna bennünket, de lassan nem marad senki, aki erről írjon a közvéleménynek (és felületen sem sok), mehet továbbra is a társadalmi manipuláció, a gén- és tudatmódosított világuk építgetése nyálgép üzemmódban.
Már korábban írtam róla. A világ egyik legnagyobb hőtárolóját üzemelték be Magyarországon - Villanyautósok A szokásos démonizálás és figyelem elterelés megy, illetve megindul a nyugati oligarcháknak való totális ki/átjátszása az országnak, amit a kollaboráns lelkületű magyar fiatalság már fel sem fog. Évtizedekkel írtam szakdolgozatot a megújulók kapcsán, amikor a többség alig értet valamit belőle, a szélenergia projekt nevetséges a bejelentett számok, hazai viszonyok, forrás allokáció tükrében a hazánkat tekintve, de itt nem a nemzet érdekében cselekednek, ezt majd sokkal később talán páran majd felismerik, de addigra már késő lesz.
NEW OPUS GLOBAL