Írtam a héten, kedden: #178975. Szerintem nagyjából itt, 480-490 környékén lehet az alja, aki itt vesz, valószínű, hogy jól fog járni középtávon. Véleményem szerint hasonló lesz a mozgása, mint tavasszal, bár akkor volt egy vám-pánik, ezért annyira alacsonyra nem várom az alját most. A fix ügyletet tippem szerint már 550 körül üthetik nyélbe. A korábbi álomszerű emelkedést nem közelíti meg, de a tragikusnál eggyel jobb forgatókönyv.
A lengyel, dán, ír, cseh, spanyol, stb. gazdaságot miért nem terheli ugyanez a háború? Én nem feltétlenül külsö okokat keresnék elsösorban a gyengélkedésben.
Ja persze! 4-es meg min.duplázhatott március óta(idén 5x-özés!!!), amikor a vezért kinevezték "nemzetközi üzleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté" ...
Ja ok! Azt tényleg nem írtad, hogy az emelkedés előtte (pár hete még ~550 volt) lesz egy kb./min. -10%-os zutty... 600 környékére akkor idén már nem várod?
Szintén zenész! Detto! Annyi különbséggel, hogy mindenképpen elmegyek szavazni - mint eddig minden választásnál - , mert ha nem mész, az olyan, mintha rájuk szavaznál.
NEW OPUS GLOBAL