Magyar Péter – amellett, hogy a Facebookon is reagált az állításokra – a HVG-nek azt mondta, hogy „az Index cikke full kamu”, mert a banki kimutatásai bizonyítják, hogy aznap nem is vásárolt Opus-részvényeket, hanem csak július 25-én, azaz több nappal a hivatalos bejelentés után, amikor már mindenki tudott a visszavásárlási akcióról. Állítása szerint az így vásárolt részvények egy részét viszonylag hamar eladta, azokon keresett, míg egy részét megtartotta, azokból rosszabb árfolyamon tudott kiszállni. " HAZUDIK!!!! JÚLIUS 25én 211 volt az alja, 229 a teteje. 26tol augusztus 4ig: Min/max. 206,5000
224,5000
213
220
211,5000
218,5000
216,5000
219
213,5000
219
212
215,5000
212
215
212
218,5000 Augusztus 7töl 218rol indult, 242 volt a csúcs, aztán kilőtt. Viszonylag hamar eladott részvényeken csak bukni tudott, későbbieken meg nyerni .
Szerintem felhúzzák még, jó pár befektetőt beragasztanak, mint 2017-18-ban, aztán egy nagy zutty lefelé, majd választásokig lecsorgás. Ha az Opusnak megfelelően alakul a választàs (erre nagy esély van), utána elindulhat felfelé az árfolyam: főleg, ha valóban jönnek a beígért akvizíciók. Úgyh. szerintem csak óvatosan.
Szerintem felhúzzák még, jó pár befektetőt beragasztanak, mint 2017-18-ban, aztán egy nagy zutty lefelé, majd választásokig lecsorgás. Ha az Opusnak megfelelően alakul a választàs (erre nagy esély van), utána elindulhat felfelé az árfolyam: főleg, ha valóban jönnek a beígért akvizíciók. Úgyh. szerintem csak óvatosan.
Mehet persze, főleg ha jó nagy oszti lesz, de "fm" meg arra tanított meg, hogy mindig "tégy alá" stopot! :))
What seems too high and risky to the majority generally goes higher
and what seems low and cheap generally goes lower. - William O'Neil
Látom érted a dolgot! Azért szeretném kicsit bővíteni az amúgy sem szűk látókörödet, ha megengeded! Az a piros pingvin akkor került oda, amikor Te még regisztrálva sem voltál! Mondjam a pontos dátumot vagy rájössz magadtól?? Úgy sem menne , tehát segítek! : 2023.08.31. Maradok mély tisztelettel! További sikeres kereskedést kívánok!
NEW OPUS GLOBAL