Ha máshonnan jönne annyi, amennyit tavaszig terveztem tőzsdéről, akkor lehet hogy én is megvárom az 1500 - 2000 et, de akkor már folyamatosabb kereskedéssel. Nem csak mozival...
Nos! Én lassan 2 éve vagyok Opus részvényes. Sosem titkoltam 197-ért vettem az összeset. 1000 volt a belépéskori céláram, így 800-nál természetesen nem adtam el. Látva, hogy mennyi mindent pakoltak a cégbe a céláram akár 2000 környékén is lehet. Forza OPUS!
Nekem kb egy. Tényleg Ki, és milyen céldátumokkal vásárolt long-téren? Árfolyam elvárások? Reálisan... Ki mennyiért venne még, mikor és mennyiért adna el? Én spec ATH nál gondolkodnék, de kisebb összeggel benne maradnék, mindez jövő év elejére várom, ha jobb lesz, talán maradok még teljes pakkal
Pár nappal ezelőtt milyen könnyedén lépett át a 200 naposon oda-vissza párszor. Azt hittem, hogy már megszűnik ellenállásnak lenni, de csak nem sikerült felettte zárni. Azóta meg totyorog itt, mint a szaró galamb.
Ez egy szuper ötlet volt. A másikban már úgyis túlzásba vitték a Csakafidesz-es hangok. :( . Nagy tisztelet az eddigi önzetlen adatszolgáltatásokért, és sok sikert és kitartást az új topik vezetéséhez! :) . Reaktor: 457,8
NEW OPUS GLOBAL