Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mindennap közelebb a megoldás, tudom egyre türelmetlenebb mindenki, viszont az én követésem szerint nekiállt fordulni. Ez bármit is jelenthet, csuklós busz módjára is teheti vagy M8 fordulási körrel is.Elbalhézunk addig a Dunah.-al. Na bumm... !!! Kitartást, szivar-nyugalmat kérek mindenkitől.
Én ugyan sosem dislike-olok ajánlati könyvet, de szerintem sokszor nem annak szól, aki berakja, hanem az ott látható infóknak, úgyhogy ezt szerintem feleslegesen ne vedd magadra. Ha véleményre jön like/dislike, az megint más téma.
folyt: Trendvonal és az Ma200-ról lepattant az 50-s mozgóig! Jöhet az "utolsó nekifutás", talán külön a trendvonal és majd a 200-s mozgó könnyebb lesz neki.. https://ibb.co/T5bCVzb
A végén még kitiltanak téged is, így inkább nyugodj le Shaun (majd megszokod itt Te is). Bár szvsz ez nem ellened irányul, inkább az elkeseredettség miatt kapod itt az ívet, de azt nem értem miért foglalkozol ilyen nagy dolgokkal, enged el..... Beteg ez a papír, ahogy betegek itt az emberek is, akik 15 éve folyamatosan csak harcolnak a nagy vezír utasítása szerint.... ui. Csak el ne kezdjél már Te is reggel hajrázni a KF-val, mert akkor, még többet is fogsz kapni 😉
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.