Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Pedig 50 alá betolják! Abba nincs pénz ha felhúzzák! Majd valamikor esetleg! Ezekkel a játékokkal sokkal több részvényük van, mintha 100 fölé engednék a peppert!
Lehet eladta, belátva hogy ezt már semmi értelme tartani és míg talán ha pluszban van, addig szabadul. Vagy annyira szégyelli magát, hogy nem akar kommunikálni 😃 Azért érdekes ,úgy eltűnt mint szürke szamár a ködben!!
4 ig ben Ilyen az mikor oda lêp a vezetősêg! Nem hagyjâk szopófalvâra kerülni a papirt. Bezzeg itt, rajatszanak a pancserek mêg 6-6-6 millaval Meg is erdemlik, pont annyit ernek!!! 4 ig tanulandó eddig is az volt!!!
Gondolom most jól alszik aki itt heccelte folyamat az embereket, hogy adja el bukóban a deltáját mindenki akinek esze van és vegyen inkább 5000 ft-os 4ig-t, mert az hamarosan 10ezer lesz.
Ezen a papíron már csak az segíthet ha esetleg jászai szemet vet rá és bekebelezi!!! (Mondjuk erre már nem sok esély van , hisz tele a puttonya) Különben nord, nutex sorsára jut, hiába vannak némi elnyert tenderek, de senkit sem fog érdekelni ez a papír ,és valódi értékére fog jutni ,ami 18-20 ft környéki van talán!! Világosan látszik a vezetőséget egyáltalán nem érdekli az árfolyam!!!!!
óriási .......és ide nem találom a szavakat h ez a delta tőzsdére jött, teljesen nem tőzsdére valók, de mit keres ott berki, meg mi lesz ezzel a sok részvénnyel?....egyetlen egy remény maradt ha ettől a teljes mértékig alkalmatlan csontos brigádtól valakik átveszik a céget, akik jobban értenek hozzá vagy egyáltalán érteni akarnak.....itt alapvető problémák vannak, rengeteget lehetne írni, pl a nagyon alacsony átlagos napi forgalom, több mint fél óráig kötés sem volt és még hosszasan lehetne sorolni....
Az első 44 percig jutottam, majd később végignézem Erre bizony születni kell, az itteni vezetőkben írmagja sincs az ilyenfajta küzdőszellemnek Ezért voltam iszonyú mérges, mikor valamelyik podcastban arról volt szó, hogy a vezig egzintenciálisan mennyire elégedett, eljutott arra a szintre amit kitűzött maga elé És akkor mi van? Hátradőlnek és innentől jól elvannak a langyosban? Hogy az általuk vezetett cég egy nagy posvány, annak sikeréért nem kéne minden nap tovább küzdeni, építkezni, fejleszteni, új lehetőségeket keresni? De ha nem megy talán be kéne iratkozni egy ilyen kurzusra
Mitöl lenne jó? Elment több mint hét év az életemből! itt van a legtöbb papirom. És már be is vagyok fordulva ezektől! Csak várok és várok! Az átlagomat levittem 55 ft-ra. És? Mi a garancia,hogy lesz itt Valami? Szét esz már az ideg! És én is okádok tőluk! És ha tényleg ilyen piti akvizíciók lesznek itt csak akkor jól beszoptuk! Ennyi!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.