Ha béke van, akkor fejlődés van. Papa honnan veszed, hogy kitört a béke a fórumon. A béketárgyalásokat ki és mikor folytatta le és az engem érint-e, Illetve kérdezem, hogy akkor most már a bevetési felszereléseimet elrakhatom (pajzs, gumibot,:)
Március 26-án várható szerintem az első komolyabb rántás amikor a közgyűlési meghívót kiteszik. Ha lesz benne "osztalékpont" akkor a bizonytalanság repíteni fogja április 4-ig. Jobban fogják venni és jobban fog menni egészen április 4-ig amikor kiderül, hogy hátradőlhetünk-e vagy lehet eladni. :D Ha nem lesz benne osztalék, jön egy nagyobb esés, szerintem benne van egy nagyobb esés kb 15-35 százalék de 25 év végéig az 1000-es szintre osztalék nélkül is vissza fog mászni. Osztalék hírre viszont pusztítani fog. Én így gondolom, de bármi változhat.
Köszönöm a válaszod és azt is, hogy nem egy fél mondattal intézted el! Megkérdezhetem, milyen papírok vannak most a portfoliódban?Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy csatlakozzam BT55 legutóbbi hozzászólásához!
Gratulálok! Szeretem az írásaidat, mindig saját véleményt tükröznek higgadtan és normálisan. Több ilyet! Az egyik olyan fórumozó vagy aki miatt az Appban hiszek és bővítettem is, Farkas a másik. Pár hete is vettem bele. Jó szerencsét Mindenkinek!
mivel 2022 őszén kezdtem újra vásárolni papírokat - előtte tartottam egy 15 éves kényszerszünetet, aminek az utolsó 4-5 évében csak figyeltem, de nem vettem semmit - ebben a mostani 2,5 évben nekem sikerült legalább azt hoznom, amit terveztem
higgadtság/alázat/pénzügyi elemzések/kitartás/szentiment felismerése/tanulásvágy/kikre érdemes figyelni megtanulása - és persze sok-sok szerencse
ezeket próbálom alkalmazni - több kevesebb sikerrel
mindkét évben többszörösen túlteljesítettem azt a minimumot, amit írtam - az idei évben is már túlteljesítettem - addig csinálom, amíg ez megy, ha nem tudom hozni, akkor be kell fejezni - a fák nem nőnek az égig - ezek lehet, hogy csak egyszeri alkalmak az életemben
a múltban megmutatkozott - amikor is mindenemet elveszítettem, sőt a tőzsdézésre felhasználtam egy komolyabb banki hitelt is, amit szintén elvesztettem, majd utána több évig fizettem vissza a banknak - hogy ha elbízod magad és úgy érzed, hogy már mindent tudsz, na az a pont azt jelenti, hogy semmit nem tudsz - na abban a helyzetben kell befejezni, a pénzt eltenni és esetleg töredék részével újrakezdeni
Ezzel most megleptél - mármint hogy mennyi az éves minimum haszonkulcs elvárásod tőzsdézésből. Hány % az, ami már megfelelő? És tudsz minden évben akkora növekményt produkálni, még gyengébb piacnál is?
Én is hasonlóan gondolom. Én 150 körül szálltam be az Opusba. Soha nem akartam NER-es cégbe beszállni, de egy ismerősöm ajánlotta, utána olvastam és láttam benne fantáziát. Akkor kezdtem el ezeket a topikokat olvasni, ott leltem rá az appra. Beszálltam oda is. Folyamatosan bővítettem a pakkokat. Ebben farkasfunak jelentős szerepe volt/van. Abszolút nem rá hárítva a felelősséget. Ha esetleg nem jött volna be, akkor sem szóltam volna egy rossz szót sem. Nem vagyok szakmabeli, csak józan paraszti logika alapján kereskedek, viszont elég jó emberismerőnek tartom magam. Ff-hozzászólásaiból nekem mindig a korrekt hozzáállás, tudás és tapasztalat jön át. Száz szónak is egy a vége. Azt nem tudom megérteni, hogy amikor a chartjai (amiket én nyomonkövetek) nagyon magas százalékban jönnek be, korrekciók, ellenállások, minden, akkor hogyan lehet támadni? Ott volt/van minden feketén-fehéren. Köszönöm szépen én is a munkásságod farkasfu! Remélem velünk maradsz! Üdv. Minden jót Neked!
Appeninn real