Már vagy 3 hete adogatom a Pannergy csomagomat, meg az OTP, Mol vágom ki!Opusból kitáraztam. 8 év tartás után szerintem nem lehet a hátamon fát hasogatni.Abba a topikba be is írtam.Így korrekt részemről.
..már1szer eljátszották ezt a téecsét...remélem most megvalosul és elegedettek lesztek...ha jó ára lesz s bejelentik majd az osztalékot én is veszek, szeretem az osztalékot ado reszvényeket.
SZiT-tet megszavazzák, mert övék a többségi részesedés és ők az előterjesztők. Ha ez megvan, akkor vagy vesznek még jövedelemtermelő ingatlant vagy ingatlanokat, vagy osztalékot fizetnek. Ehhez még jöhet tőkeemelés kp-vel, vagy apporttal.
Ha most végre a megfelelő zsebben lesz a cèg , akkor a SZIT jó erre , hogy lehessen húzni is a pénzt.... Anno izgultak a MOL osztalék miatt is , abból élnek az alapítványok kár izgulni osztalék mindig lesz
.. sajnos nem igen osztogatta eddig sem a pénzt, jobban szeret költsègelni vagy valamit venni..utobbi még rendben is van....na az én grafikonom meg azt mutatja hogy a 437-et ha átviszi akkor mehet 520ig.....aztán ettol a téecsé megalakulásátol lehet még vmi szufla benne.....de ha a téecsé vmi miatt nem jon ossze akkor 350-ig esik mint a kő....max az árfolyamnyereségre számítanék.....osztalék bizonytalan.
Valamikor nyár elején.... ez van. Most Akko-t vettem két pakkot.... de lehet nem ártana , illetve nem lenne késő egy App pakk mèg erre a szit szavazásra.. ezen agyalok , de nem felejtem , hogy a BÈT-en vagyunk..
Appeninn real