Túlgondolod. A brokik Magyarországon nem túl menő arcok. Tisztelet a kivételnek! Kajaszünetben inkább egy cukit választanak. Legalábbis a bankos brókerek ilyenek, ezt biztosan tudom.
A 2. kerületben nincs is már jó cukrászda!Inkább jó kávézók! A MOM az ami inkább képbe kerül ha üzleti tárgyú beszélgetést kell lefolytatni, de mondjuk senki sem ragaszkodik a masszív irodai közeghez!Akkor jó alternatíva!
Ez nekem magas, beismerem. Amúgy nem is telefonon beszélik meg többnyire, hanem egy cukrászdában a második kerületeben. Az amúgyis dagi hátsójukat ott növesztik nagyobbra és közben szokták megbeszélni a dolgokat.
..nekem az csak a nyakamban van meg az ujjamon.Félek hogy a Marson találnak aranyat, vagy vmi baz..i nagy telért egy elolvado jéghegy alatt...szóval veszélyes.
Amit biztos nem adok el az az arany!Most jött ki a 2000 $/uncia sávból!Nagyon történelmi! A portfólióm 30%! Oda nagyin nagy válság kell, hogy kimozdítsam részvénybe!
Beült a forgalom, nem csak ebben, másban is. Ki tudja mi van kiadva a brokikinak, h mennyi maxért vehetnek. Összetelefonálnak és megbeszélik, hogy most egy kis pihi. Nincs itt baj.
Appeninn real