Nem shortolom, az olajjal kapcsolt bármilyen befektetési formát immár 5 évvel ezelőtt (covid idején volt Total részvényem) magam mögött hagytam. Majd talán ha lemenne 40-50 usd-ig, akkor bepróbálkozok, addig nem piszkálom. Ha soha nem lesz annyi (szerintem lesz), akkor soha többé nem nyúlok olajos dologhoz. Teljesen jól megvagyok nélküle is, a világon annyi más befektetési lehetőség van, hogy az szinte felfoghatatlan, minek az olajba kapaszkodni.
Az a lényeg, hogy ezekkel a tweet-ekkel a hétre az olajat le, a részvényeket meg fel tudta manipulálni, ami jó az átlag embernek meg neki is a tárgyalások előtt.
#140463 - mint itt szinte mindenki, kivétel néhány keveseket, ide értve téged is. Te mindig ultra Bull voltál és nagyon jól tetted! Gratulálok a jó meglátásaidhoz és köszönet is érte! 😉
Kíváncsi leszek, ha ma netán az indexekben réssel indítunk és a rés betöltetlen marad, akkor vajon az lesz e az általános vélekedés, hogy 3/3-ban vagyunk vagy, áááhhhh, ugggyyyan már, ez csak egy kimerülési rés és mindjárt crash crash craaaasssshhhhhh!!! Nem ismerem a jövőt, nem tudom mi lesz belőle, de valóban nagyon kíváncsi vagyok. Esetleg szavazhatunk is (ha valóban réssel indítana a piac és az betöltetlen is marad), vajon 3/3 vagy kimerülési. 3/3 nyíl fel, kimerülési, nyíl le.
#140484, maximálisan egyetértek, de sajnos a amerikai szavazók jól mutatják, hogy kb. ők is egy 5 éves szintjén vannak. Mióta ezt az idiótát újraválasztották az amerikai számomra valami alsóbb rendű lényhez hasonlítható csupán. Egyszerűen borzalom, hogy ez az idióta barom egyáltalán valamilyen népszerűségnek örvend(hetett). De igazából mit is csodálkozunk, hiszen, sztálinnak, hitlernek, mussolininek is rengeteg híve volt. Az intelligens embereknek folyamatosan egyre kevesebb gyereke születik, az eredmény látható hova vezet. trump típusú bohócokhoz...
Én csak azt nem tudom, kik írják ezeket a cikkeket, mert nagyon sokszor 5 perc alatt teljesen ellentétes tartalommal jelennek meg. Gondolom valahonnan összeollózzák, aztán beküldik. Ha valaki a trump interjú elejét nézi, akkor lezárta a háborút, aki a végét, akkor bármikor folytatódhat. Aztán kiderül, már lövik is egymást.
EXPECTED TERMS OF US-IRAN PEACE DEAL: 1. Extends ceasefire between US and Iran for 60 days 2. Begins 60-day negotiation period for technical discussions around Iran's nuclear program 3. Removes US Naval blockade and reopens Strait of Hormuz 4. US will commit to discuss sanctions relief with Iran 5. US will commit to discuss the release of frozen Iranian funds 6. Peace deal includes permanent end to fighting on all fronts, including Lebanon 7. Final agreement to be signed on June 19th in Switzerland We expect to receive more detail on terms shortly.
Egy amerikai ismerősömtől is azt hallottam, trumpnak a népszerűsége a béka segge alatt, már ott is mindenki utálja, urizáló bohócnak nézik. Nekünk volt orbánunk, tudjuk milyen ez.
Elég csak a portfolio cikkeit nézni. A papagáj már az iráni háború kezdetétől ezt csinálja, minden nap bejelenti a békét, másnap a teljes megsemmisítést. Ahogy a vámokkal tette, megígéri, majd a bevezetés előtt visszavonja. Ez a világ ura??? Egy celeb a billentyűzetnél. Ennél még egy ovis kisgyerek is szavahihetőbb. Az orosz ukrán háborút is 1 nap alatt lezárta.
Trump says he authorised removal of US naval blockadeTrump has just posted on his Truth Social confirming that the ceasefire agreement with Iran “is now complete”.“Congratulations to all!”Trump said he now “fully authorize the toll free opening of the Strait of Hormuz, and, simultaneously herewith, authorize the immediate removal of the United States Naval blockade. Ships of the World, start your engines. Let the oil flow!”.
Following intensive talks, we are pleased to announce that the Peace Deal between the United States of America and Islamic Republic of Iran has been REACHED. Both sides have declared the immediate and permanent termination of military operations on all fronts, including in Lebanon.
The official signing ceremony will be on Friday, 19 June in Switzerland.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.