Az xau/btc arány már többször fordult és persze keresnek rá mert sok ide oda váltás volt az évek során. Tavaj év elején volt meg a feje nyáron a jobb válla az inverz HS alakzatnak onnantól fixen megy az átáramlás aranyba. A btc hozam átáramlása, plusz közel 1500 tonna jegybanki vétel plusz egyéb vételek vitte fel az aranyat 5600ig ennyire tempósan. Van aki temetné a fémeket szerintem még 1 félév emelkedés is simán van bennük. A korábbi ~0.03 már legutóbb ötödször fordította vissza az arány csökkenését és most a 0.07-0.10 már többször megjárt terület. A fiat rendszer is omladozik, de a kriptó túl nagy kockázat és csak bitek sorozata. Aranyban erősebb a hit. Ma már Bhutan is nettó eladó lett a btc tartalékait árulja. Mondjuk nekik kp kell és max 8 ezerbe volt darabja vízerőművel.
Van az a narrativa, hogy a fiat penz megbizhatatlan. Ez kulonosen eros a kripto piac szereplok kozott. Most az arany (es talan ezust) lehet a kripto eszkozokbol is a menekulo. Ha holnap nagy felpattanas lesz ,akkor bennem megerositi egy fokkal ezt az elmeletet. A Google-on keresik, az biztos:
Nem hinném én sem, hogy teljesen lezárult, de lehet bosszú, lehet túlélésinek gondolt stratégia mögötte vagy bármi (usa gyógyszerlobbi, trump szurkapiszka) vagy bármi más.
Egyik reszrol a HIMS gondolhatja, hogy bele tud most rugni a NOVO-ba, masik reszrol, lehet abban biznak, hogy Novo-nal ellatasbeli gondok lesznek. Harmadreszrol meg lehet a rossz reklam a legjobb reklam szamukra. Nem tudom, de nem tudom elhinni, hogy tudjak majd arulni a koppintast.
Feb 20, 2025: Reports tied the drop to analyst concern (e.g., Bank of America commentary) that Hims’ GLP-1 revenue could be vulnerable once branded supply normalizes and compounding demand/permission fades.
Feb 21, 2025 (the next day): The FDA formally declared the shortage of injectable semaglutide resolved, which directly threatens the legal/market footing for broad “shortage-based” compounding of semaglutide. Hims fell sharply on that news.
Epp emiatt gondolom, hogy nem lehetnek ennyire hulyek, hogy megint elkezdik, ugy hogy egyszer mar megutottek a bokajukat, ha jol ertem. Bar abban nem vagyok biztos, hogy lezarult a per. A gyikemerekben nem hiszek, viszont az emberi hulyesegben, armanykodasban es a bosszuvagyban annal inkabb :)
Nem mondom, hogy tokeletes bizonyitek, de nekem egyre inkabb az latszik, hogy a BTC-bol megindult a penz az arany/ezust iranyaba. Vagy csak en akarom belelatni? https://imgur.com/a/qDla6Gi
MSTR Vasarnap elemeztuk az MSTR kilatasait, es a ketszeres visszacsatolasat a Bitcoin arfolyamaval. Lasd elozmeny. Bekovetkezett az, ami akkor meg csak riziko volt. , Azota MSTR 149$--> 114$ szintre esett, es ezzel minden MSTR tulajdonost praktikusan rakenyszerit az MSTR reszveny eladasara; mert MSTR reszveny mar nem er annyit, mint az MSTR Bitcoin vagyonanak (720k db) erteke. A ketto osszekapcsolasa miatt egymast is toljak lefele, egymassal versenyezve zuhannak. BTC most 66k szinten van. Esely sincs egyelore az eses lassulasara
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.