Szerintem 25bp vágás, marad 0 sum kötvényvásárlás. Valószínüleg a dotplot a legérdekesebb, 2 vágást szerintem még előre jelezhetnek 2027-re. Valószínüleg a 2 a bull és ha csak 1, akkor az megboríthatja a piacot.
1% esély a nem vágásra
1% 25+ vágásra
Ha nincs meglepetés:
Indexek szerintem ATH-ra mennek a héten-jövő hét elején,
arany és ezüst új ATH. Ezüstben egy nagyobb korrekció. És megy utánna az arany korrigálni. De annyira erősnek tűntek az elmúlt napokban és megvettek minden kisebb esést, hogy akár mehetünk is tovább, amíg nincs új inflációs adat.
BTC-ben kb ugyanannyi esélyét látom egy 5 lefele menő hullámnak, amiből készen van a 3, vagy készen van az A korrekció, most vagyunk B-ben felfelé, vagy készen van a korrekció és mehet fel tovább. Kissé hajlok vágás esetén az utóbbi 2 felé. 20-40-40%. Bár én csak amolyan koca Elliott elemzéseket csinálok.
1% esély a nem vágásra
1% 25+ vágásra
Ha nincs meglepetés:
Indexek szerintem ATH-ra mennek a héten-jövő hét elején,
arany és ezüst új ATH. Ezüstben egy nagyobb korrekció. És megy utánna az arany korrigálni. De annyira erősnek tűntek az elmúlt napokban és megvettek minden kisebb esést, hogy akár mehetünk is tovább, amíg nincs új inflációs adat.
BTC-ben kb ugyanannyi esélyét látom egy 5 lefele menő hullámnak, amiből készen van a 3, vagy készen van az A korrekció, most vagyunk B-ben felfelé, vagy készen van a korrekció és mehet fel tovább. Kissé hajlok vágás esetén az utóbbi 2 felé. 20-40-40%. Bár én csak amolyan koca Elliott elemzéseket csinálok.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.