SPY daytrade kritikus helyzetben van; most kell eldolnie, hogy ez a szamozas ervenyes, es megy lejjebb a (c). Vagy a forditottja, es felfele indul a felkorrekcio (c) szakasza . https://imgur.com/a/mca0jps
Ertem, multbeli adatokon nem probaltad visszatesztelni? Mondjuk LAC-nal csak 2023Q2-ig adod meg az adatokat, eliott szerint szamoljanki 25q2-ig? Ugyse tudja hanyadika van :D
Ezt a Lehel névnapot nem értem. Nekem tökéletesen, magyarul válaszolt. Legalább is azt amit a Wikipédia is mond. Ha valamit megtanultam az elmúlt 2 évben, akkor a LLM modelleket mindig ellenőrizni kell. Sajnos ez még sokáig így is marad.
Meglepő számomra, hogy ennyire megbízol a chatGPT-ben. Ezek nyelvi modellek, alkalmatlanok eliott hullámelemzésre. De kérdezd meg tőle, mikor van Lehel névnapja. :) Ezek után lehet nem sok pénzt tennél a "jóslataira".
Mihelyst emelkedne. Vonovia rögtön növelik a shortállományt május óta. Csak egyszer csökkent azóta akkor rögtön fel is ugrott 30,69€-ra. Akkor jöttek meg az osztalékrészvények és olyan mintha valakik ezeket olcsón meg akarnák szerezni. Mindenesetre jól látszik az ábrán, hogy az árfolyam szorisabb kapcsolatban van a shortállomány változásával mint a kamatokkal.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.