Ja, nem volt túl jó a belépôm. Lüke nvdiat is leküldik a végén 100 alá, három kis kör után le kellett volna ma állnom. Nem hittem volna, hogy többet visszaadunk, mint a tegnapi mánia felét, pedig én is arról papoltam, hogy nem oldódott meg semmi még igazán
Nekem BABA-m van, Tudtok esetleg segíteni, hogyan lehet ezt át transzferálni? Vagy egyszerűbb eladni az ADR-t es Venni a hongkongi tőzsdén? Köszi előre is
Nekem BABA-m van, Tudtok esetleg segíteni, hogyan lehet ezt át transzferálni? Vagy egyszerűbb eladni az ADR-t es Venni a hongkongi tőzsdén? Köszi előre is
Nagyon kell az a tiktok" White House clarifies tariffs on China are now at 145%, in another blow in trade war with Beijing
From CNN’s Elisabeth Buchwald
Goods coming from China to the United States are now subject to at least a 145% tariff, the White House clarified today.
The 125% “reciprocal” tariff President Donald Trump
announced on China yesterday comes on top of the 20% tariff that had
already been in place. It hadn’t been clear yesterday if the tariffs
were additive. The White House said Thursday they are.
Trump has tied that 20% tariff to illegal immigration and
the flow of fentanyl into the US, which he’s accused China of playing a
role in.
Additionally, Trump also hiked the tariffs on goods less than $800 coming from China to 120% as of May 2."
SPY daytrade A wave(ii) mar nagyobb mint a minimumkent vart fibo38 =5263, es kisebb mint egy szokasos fibo50 =5195 wave(ii) korrekcio. A szokasos C=A eset viszont mar inkabb a fibo62 szintnel van. Hamarosan fordulnia kell. Mar ha jol gondolom. . https://imgur.com/a/PN1Q4uH
NQ blueprint Eddig kabe uaz van mint egy honappal ezelott kriptoban, felrantas, oromkodes utan visszadaraljak az egeszet ala. Ez elhozhatja a nagy talalkozast az indexekben. NQ havi es hetes talalkozo 15800as szintnel van. Es logikusnak is tunik, hogy mire elkezdik a targyalasokat a vamrol 1-2 het mulva, addigra egy szetgyilkolt USA piac legyen Trump targyalasi bazisa. Es utana akar johet a rali, amit mar senki nem Hisz majd el, hiszen 'hanyszor visszadtak mar'. NQ 25k toppal megkoronazhatna az egesz AI ciklust, es utana meg egy idegileg felorlo ledaralas '26 vegeig, hogy az USA szavazokat 'iranyba allitsak'
Igen, de szerintem eltúlzott erre 20 százalékot esni. Ha kistoppolódom, akkor így jártam. Közben átcsúszott a Képviselőházon a deficitet jelentősen megnövelő költségvetési javaslat. GOP fogadkozik, hogy lesznek kiadáscsökkentések, de max a social security további megnyirbálásával tudják ezt elérni, pláne mert a katonai kiadásokat növelni akarják. Nem feltétlenül jó ötlet recessziós veszély és giga vámháború mellett több billió dollárral növelni a deficitet, de a donoroknak kell az adócsökkentés
Meg kell kerdezni a bankot. Minel tobben megteszitek, annal komolyabb valaszt kapunk. Vagy nem. De 1 email-t meger. Azert email mert az 1.0-as telefonos droid velemenye nem relevans.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.