Hát ja, de azért ápr 2 előtt már esett a piac rendesen és úgy várták a bejelentést, hogy már beáraztak valamekkora vámokat. Kérdés ugye h mekkorákat áraztak be és h most mekkorák lesznek a véglegesek
Azért elképzelhető, hogy a piac rájön arra, hogy azért rallizott a DOW 3 ezer pontot, mert 125 százalékos a vám Kina ellen, van egy általános 10 százalék mindenkire, plusz tudtommal a kanadai és mexikói cucc is él még. Szóval összességében sokkal rosszabb a helyzet, mint április 2 előtt remélték.
Én nem adom el... SP a daily maxon fog zárni kábé, a vix pedig a napi minimumon... Kellett a piacoknak valami állami közbelépés és meg is kapták. Nem lesz kevésbé rázós menet innentől de most megint akkorát változtak a körülmények hogy ismét átárazódtak a részvények. Nem tudni holnap mi lesz persze, full kaszinó
Mai munkásság, sikerült egy kicsit kihasználnom a csapkodást is a Nasdaq-on: 90 pozi zárva, ebből 7 mínuszos. Napi nyereség: +8,2%. Jópár nyitott pozit hagyok, ráérek ezeket zárni: longot a Nasdaq-on, shortot az aranyon (ha véletlenül ath-ra menne, kiszórom), shortot a NatGas-on és olajon.
Egyetértek! Max annyi, hogy ha Trump népszerűsége egy adott szint alá csökken, akkor tol egy relief rally-t, lehet új indikátor kellene, h legyen a DT népszerűség jelző. Most pirosba ment, és valszeg villogott a besz@rás jelző.
Hát itt elképesztő gyorsan kell reagálni és a véleményt hirtelen megváltoztatni. 9%ot hozott a hirtelen belépés. De nem tudtam tartani és be is fejeztem egy időre a kaszinózást.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.