Mondjuk pont itt 5950-nél az eső csatorna tetején állt meg, ami egyben a korábban letört ék alsó szárának alja is volt.. közben egy régebbi napos emelkedés 50-s fiboja is.. csini... izgi hétfő lesz... jó éjt mindenkinek.
Én végighallgattam. Ha velem valaki leül beszélgetni és miközben beszélek többször megszakít. Én a második után befejezem a beszélgetést. Trump így is türelmes volt. Egy dolog nem tetszik, hogy az USA elnök üzletről beszél, pénzről, de még nincs is béke (sokszor a tőle szokásos zagyva beszédet mondta, de ezt már megszoktuk). Az ukrán elnöknek gondolom, hogy ez nem tetszik. Nem sajtó előtt kell beszélgetni, hanem először tisztázni, hogy mi a sorrend.
Annyira nem: "csütörtök, 20:30
#117320 .. Valahol az emelkedő csatorna alja 5840-5850
körül lehet, több elliottos elemző már napok óta oda várja, és onnan
rugaszkodna el.."
Mintha valamikor a covid környékén egy alternatív univerzumba hopponáltunk volna, már nem lehet ráismerni a világra. Mi ez a stílus? Mi a fasz volt ez? Szerencsétlen Zelenszkij semmire se tudott válaszolni, reagálni. De Trump szerint kurvajó tv műsor lett, neki ennyi volt a fontos. Váltok vissza mindent euróba.
Nem egyszerűen képtelen emelkedni, hanem folyamatosan esik. Mégpedig nagy forgalommal. Ez baj! Mert, ha valaki megnézi a tulajdonosi szerkezetet, azt láthatja, hogy kb. 83%-ban intézményiek és bennfentesek a tulajok. Viszont, már jó ideje, nagy forgalommal, folyamatosan adják. Akkor felmerülnek az alábbi kérdések: - Kik adják? A fentiekből számomra nem az jön le, hogy kisbefektetők. - Ha intézményiek, és/vagy insiderek, akkor ők hülyék? - Vagy tudnak valamit? Esetleg ők nem "elfogultak". Szóval, senkit nem akarok befolyásolni (ez nekem nem a stílusom), de ha, valahol a nagytulajok vannak többségben, a rv. folyamatosan, nagy forgalommal esik, az gáz. Megértem, hogy ilyenkor már elmaradnak az ivvviiiivvviiiiiiii hullámok, meg hasonlók.
. A jelentés tulajdonképpen valószinüsithető: A vállalat közelgő EPS-jét -0,02 dollárra tervezik, ami 75%-os növekedést jelent az előző év azonos negyedévéhez képest. Remélem jobban szem elé kerül ezáltal .Talán erre a nemnormális 70-es években ragadt elnökre is rászólnak ha az Usa haladni akar előre a Lithiumra szükség van.Elég lenne tőle egy-két megszólalás(erre spekulálok):)Mindenesetre én ahogyan irtam ha esik biztosan higitok,majd ráülök lehet évekre.Ez a terv ...meglátjuk_)
Jelentéstől mit vársz? Még egy kapavágás nem volt a Thacker Pass-nál, nemsokára kezdik önteni a betont a helyszínen... FID-re és FNTP várunk már nagyon, elvileg márciusban lesz
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.