"Minden lehet és még az ellenkezője is..." - ahogy szoktam volt mondani. Az Erste sok szempontból egy szemét banda (lásd még az osztalékot is meg adóztatták egy időben stb.) -- ez is röhej ami most történt veled. De mindenesetre most lehet, hogy ezzel éppenséggel jól jársz...
Igen, van mit még tanulnom azt hiszem bőven. -- Revidiálnom kell a lenti kijelentésemet. Nem győzöm csinálni a print -screen-eket, de legalább most a nyerő oldalon vagyok. De mi okozza a brutális emelkedést , ha kicsi a short arány? -- Valaki elmagyarázná, aki ilyen tradekben benne van? Felfüggesztették megint.
Vicc az egész papír. Bármilyen hír nélkül miért emelkedne egy olyan pennypapír amiben 1,47% a short float? Tényleg nem értem egyesek mire alapozták ezt? Azért mert egyszer megtörtént? HA valaki tudja a választ, komolyan érdekel...
Nekem ez a multhet kinai pozi eleg durva volt, sokat tanultam belole.. Legnagyobb napi bukom lett belole tegnap, viszont a legnagyobb heti nyerom osszesegeben.
Ekkor a kínai esésre azért nem számítottam a mai nap is. Ez HOLO -nak sem fog túlságosan jót tenni. Nagyon rossz a környezet. HK50-n és SSE Composite-n hol vannak támaszok szerintetek? Lassan kezdenek nullához érni a másfél hete indított etf-ek is :((( 20-25 % profit nullázódik, ez azért sok :(( -En tűréshatáromnak legalábbis.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.