Nekem hihető konteok voltak már akkoriban is. Próbáld meg légyszi nem osszemosni az antiszemita dolgaidat a magyar State capture bűnöző osztállyal. Az első talán kis részben igaz, a második biztosan. De a talán részemről megy a jeti, meg a roswell äi ufo létezésére is.
SPY daytrade Az utolso napok csucsai fole kitort. Na nem sokkal, 4386 csucs fole ment 7 ponttal, aztan lefordulast kezdett eppen. De egyelore arra szamitok, ez csak egy kis menetkozi, kis fokozatu korrekcio, es egyelore marad az a munkahipotezis, hogy wave(iii) joval feljebbre tart. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231017v03xzi7k8.jpeg
Agree. S pont erről beszélek állandóan. Magyarországon egy maroknyi egykori szakkollégista, a családjuk és a közvetlen haveri körük csinálta meg, Oroszországban Putyin egymagában, "nyugaton" meg egy szűk tőkés elit csinálja meg ezt a leuralást, és társadalmi jobbágyrendszert. Persze, persze. Tudom. A kettő más. Bár nem az én szememben, mert ugyan kisebb finomhangolásban másak helyi oligarchákra épülő rendszerek, lényegét tekintve egyetemlegesek a nemzetközi nagytőkés rendszerrel. Csak a tálalás különbözik.
János, PBR szerinted meddig mehet? 16.5 körül egy elég erősnek tűnő ellenálás van. Erősen gondolkozok rajta, hogy 16.2 körül könnyítsek a pozin (11-es átlaggal vagyok bent), majd később pedig visszavegyem...
SPY daytrade A tegnapi bullos szamozas akkor maradhat eletben, ha a 4340(futures) es 4316 tegnapi aljat nem tori le. Akkor a tegnapi csucs wave(i of iii), es a mai alj (ii of iii) lehet. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231017v03xfa6cw.jpeg
Ma mar nem kell az egesz orszag osszes temeloeszkozet allami tulajdonba venni ahhoz, hogy az allam totalis hatalommal birjon, mint a regi kommunistak csinaltak. Eleg a bankrendszer, a marketing rendszer (mediak), es a kommunikacios rendszer birtoklasa. A tobbi szektor ezek birtokaban akkor is leuralhato, ha ellenallni akarnak .... de nem is tudnak. A magyar rendszer ehhez kepest leuralta az iskolarendszert is (kozp. szervezessel + alapitvannyal). Mefiszto, Hanussen filmek csak gyenge elofutarai annak, amit ma meg lehet, sot a totalis hatalom birtokaban mar megcsinaltak.
orom nezni milyen szepen leszopja egymast a sok hivo nyomorult a 4ig topicokban. vedig a bunozoket, az oket minden szinten kifoszto ciganymaffiat. ezert nem lesz ebben az orszagban sohase jolet. nincs kovetkezmenye tenyleg semminek, ahogy Ragarda irta
Igen, egy részét én is tudtam (érdekelnek a gazdasági hírek), de az átlagember ezekről semmit nem tud, sajnos. Lehet el sem hinné. Azért a GVH is szép szerepet játszott + a titkosítások... Számomra is bűncselekmény és ez még csak egy a rengeteg közül.
Ezek jo reszerol volt szo egyes forumokon, de osszeeskuves elmeletkent le lettek soporve. Hat most kiderult, hogy mind igaz. Es a 70 milliard adoforint titkos csatornakon ellopva onmagaban buncselekmeny. Gondolom poltpot nem nyomoz.
Végig olvastam, bár jó hosszú telexes cikk. Elképesztő, hogy mennyi mindenről nem tud az átlagember, micsoda korrupció van, mennyire az ország, a magyarok kifosztása a ner/kormány célja!
Az Orbán-rendszer csúcsvállalatának titkai című anyag egy fejezete szerint 2021 közepén Orbán Viktor személyesen folytatott titkos tárgyalást a londoni magyar nagykövetségen az Invitech távközlési vállalat tulajdonosainak – egy főként kínai állami pénzből működő befektetési alapnak – a képviselőivel. A miniszterelnök arról győzködte hosszasan a tárgyalópartnereit, hogy adják el a céget a 4iG-nek. Bár a 4iG hivatalosan magáncég, és Orbán rendszeresen állítja, hogy nem foglalkozik üzleti ügyekkel, a D36 forrásai szerint több mint egy órán keresztül egyeztetett az invitechesekkel. A londoni találkozó fordulópontot hozott, eredményeként 2021 szeptemberében le is zárult a felvásárlási ügylet.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.