SOUN 2-nèl vergődik, Al is csorog, rigetti kapja a pofont szépen, pltr is csorog.... Hogy látjátok most az Al tèmát? Mikor kéne beszállni egy esetleges újabb körre....
A kulker merleg pusztán azért javul, mert a gáz olcsóbb lett. Megnyugtatlak, hogy amint a commodity bull beindul, újra rekordmélységben lesz. Az államháztartás és a külmermérleg közül az utóbbi az igazán fontos minden országban, főleg nálunk. Attól lesz a miniszterelnök pizsije átizzadt éjszaka. Ami az én szektoromat érinti: forgalom 1/3-a elment a piacnak. Ha az inflát beleveszem, valahol a volumen 40%-a huss.
SPY daytrade Tovabbra is lehet kesz a-b-c korrekcionak nezni a 4494-el vegzodott 3 hullamos esest jul.27 csucs ota De eddig nem tudott felfele elegge kitorni, hogy eleg onbizalom legyen ahhoz, hogy long pozicioban varakozzak a beindulasra. tegnap gyenge nap volt, ma a futures meeg minuszban van, ez lehet egy kis i-ii fokozatu hullam felfele. De nem eshet tovabb, innen mar indulni a kell fel, ha ez az elgondolas helyes.
Japan. Nagyon szep NIKKEI rally volt eddig. Es egyelore napos charton csupa 3 subhullamos mozgas van, szoval meg egy rally belefer a szerkezet vegere. De megis, matol atterek neutral allaspontra. Also helyen azert, mert a USDJPY, ami eddig nagyon tamogatta a rallyt, gyanusan topot csinalt. Masodszor azert, mert NIKKEI gyorsan gyengulni kezdett, es bar egyelore lehet wave(iv)-nek nezni, de lehet ez sokkal agresszivabb eses is. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230808v03x96kmp.jpeg
Ezt mar en is neztem anno. Ugyanerre jutottam en is . A 4.8 usd en vett Rigem, ha felmenne 80 ig:), akkor igencsak tulsulyos lenne a portfoliomban😀,es tevesen azt hihetnek, hogy ennyire hiszek az olajfurossokban.
Ja es meg egy kerdes, az MMB veszteseg a holdba lesz felirva, vagy majd terhelodok vele a budget valamikor? Mert ezt a ujhullamos kozgazdasagi tendenciat mar bevallom nem egeszen ertem, ez nekem nem egeszen logikus.
Janos, Humi! Ma olvastam hogy elso 7 honap allamhaztartasi hianya 3000 mrd. De a kulkermerleg javul szepen. A juliusi infla lement vegre 17% ra. Roviden osszefoglalva. Mi a prognozis 1 even belul az orszag ,real gazdasagara vonatkozan. Humi az a te teruleteden mekkora a fekezes amugy cirka kb. ? Köszi.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.