A RIG rigorózusan, mondhatni fickósan :) tartja magát, ma jelentés. Nagyon kíváncsi leszek, mit fog csinálni. Amíg az olaj is ilyen szépen tartja magát nincs ok esésre. 9,50-körülre várom továbbra is, az innen kb. 10 %, az szinte semmi egy jó jelentési reakcióra. Ha viszont véletlenül :D odaér az ár leszek bajban, mert döntenem kellene, és a tőzsde pszicho erősen dolgozik. Mert akkor kb. akkora plusz lesz a pozin, amit egy teljes év alatt takarítok meg a fizumból. Szóval nagyon realizálnám, de azt is tudom, hogy a nyerőt hagyni kell futni, és nem elvágni. A pozi felvételnél a kereskedési tervem szerint a végső ár, ahol már biztos zárnám a pozit a 14 dolláros ellenállási szint körül lenne, ami szerintem éven belül, de akár korábban is elképzelhető, hogy megcsinálja, jelen támogató olajpiaci környezetben. Viszont már elég sokszor jártam úgy, hogy jelentős pluszt adtam vissza a piacnak (nem rigben). Ez hát a dilemma. Bízok is benne, hogy felmegy 14-ig, de tartok is egy 9,50-röl történő nagyobb korrekciótól. Vazze.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.