Én főleg olvasni járok ide, és megszoktam egy bizonyos színvonalat. (PL: Szieszta történeteit mindig elolvasom.) Nem tudom hogy mások hogy vannak vele, de én értelmes dolgokat szeretek olvasni. Se a személyeskedés, se az érzelmesen manipulatív féligazságok nem érdekelnek, inkább felbaxnak.
Aki ebben a háborúban az oroszok pártján áll, az lehet-e nyerő a tőzsdén ? Továbbmegyek. Aki hithű fideSS-es, az lehet-e nyerő a tőzsdén ? Aki szerint pl. a rezsicsökkentés nem ostobaság, az lehet-e nyerő a tőzsdén ? Hehe. Szerintem nem. Ott, ahol problémák vannak a tisztánlátással, ahol érvek helyett a hit és érzelmek dominálnak, hosszútávon biztos a bukás. Ha Te kedves Putyinista-Orbánista kivétel vagy, a szórás jó oldalán állsz.
Olvasd el, mire tőrtént a válasz. Az sem volt idevaló, amúgy mia problémád ? Esetleg mit gondolsz a Russell 2000 index a jövőhéten felmegy vagy le, esetleg kioldalaz? Szeretnék Tőled hallani egy szakmai véleményt esetleg egy grafikont is be tudsz másolni befibózva. Előre is köszönöm. A gazda helyében Én téged takarítanálak el "a hozzád hasonlóakkal" együtt.
Nem én vagyok a topicgazda, de szerintem ez a stílus és nem ide való, szeretettel ajánlom az OROSZ-UKRÁN topicot, ahol hozzád hasonlóakkal tárgyalhatjátok meg az igazatokat.
Meg is lehet, hogy jol rabasznak a shortosok. 😂 Amugy is tul egyertelmu volt az irany. Legalabb most nehanyan elbizonytalanodnak es okoz nemi fejtorest, hogy mi ujsag van. Joforman barmi lehet.
" kis ripacs" ezt pont te mondod, aki egy kis légypiszok, nem melesleg exibicionista. Szerepel a tv-ben és nagy sebesen lezuhan a mélybe? Milyen jogon mersz te bárkit is kritizálni matgab? Kinek képzeled magad? Ez az ember hitet ad az ukránoknak, hogy megpróbálják megvédeni a HAZÁJUKAT !!! Nem amerika, hanem EURÓPA támogatását érzik a hátuk mögött, kivétel egy nemzet, aki meghasonult és elfelejtette az őseit és a hősőket, akik az életüket adták a haza megvédéséért. A zsarolás nem megengedett a politikában, mióta gondolod ezt? Egy ország vezetője folyamatosan ezt csinálja és téged ez nem zavar? Ripacs???
Miért lenne bullos, két plusszos nap után, rángatják össze vissza a piacokat. Ha felhúzzák 4400-4500ig vagy akár új csúcsra akkor is lehet egy flat b hulláma és beverhetik mint a huzat akár 3000ig is. És ezt a felkört lehet kevesen fogják megjátszani mert fosni fognak, hogy mikor zuttyan vissza minden.
Egy hét alatt az indexek az aljuktól majdnem 10%-t emelkedtek, ha 3000-re szerették volna beverni őket, megtették volna. Szerintem Boole meglátása teljesen jó, meg is lesz az 5000.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.