Ha kimegy a 100 Milla db részvény, akkor 20 százalékkal emelkedhet a törzsrészvény ára is, ha semmi nem változik. Az elsőbbségivel azért jobban járhatsz, mert garantált fix osztalék miatt a kezdeti piaci megjelenés utáni beleadast követően beállhat az ára.
A 350m az szerintem túlzás Q1-re. Úgy tudom kb 61.5m rv van, az azt jelentené, hogy több mint 5.5 dollár lenne a Q1 EPS! És különben se legyen annyi,mert akkor még többen kapunk agyfaszt amikor majd 22dodó/év profittal óriás küzdelmet folytat a 60al!!!! :)))
Nem tudom, hogy a tőkéd hány százaléka van benne. Ha cserélsz, akkor szinte biztos, hogy nyerőben vagy. Jó esetben július-augusztusban már kiszedheted a zsetont és nyithatsz más irányban.
BABA mintha ma a fordulatnak kezdene biztatobb jele mutatkozni. Ugy tunik, wave(2) keszen van. Egyelore ovatosan nezem, de a 89 fole kitores eleg eros uzenet lenne a recovery elejenek kezdeterol. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20220427v01xidi2n.jpeg
Szerintem jol tippeltel. Ez a Kinsey report egyike a nepszeruseget hajszolo zold propagandanak. A valosag az, hogy 10 even belul teljesen valoszinutlen, hogy az olaj fogyasztas elkezdene csokkenni. Egyelore ott tart a foldi valosag, hogy 2026ra, 4 ev mulva nagyjabol 5-6%-al tobb olaj kell mint ma. A novekedes legnagyobb tetele a repules, es az aru szallitasi igeny novekedese. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220427v01xm5m1.jpeg
Hát az bizony jó lenne. Az elmúlt negyedévben is nettó profitot hozott, Q1-re minimum 350M-et várok. Q1-ben kb. 100 dolláros átlagos WTI-vel lehet számolni.
És az olajcégek szárnyalnak...most vajon lesz korrekció, vagy nem. Amit pomperj mond, az alapján reálisnak látom, viszont US-ben közeledik a nyári driving season....
0,68 a legmagasabb vételem, van asszem 0,5 körül is... De eléggé belenyúltam, már az addigi pakkomhoz képest 0,37 felett és 0,35nèl.... Így jön ki az átlagom.....egy 0,8 körüli szintre is felugrana már örülnèk....
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.