Milyen igazad van :) Igazából nincs is itt infláció és magas árak sincsenek. Mi nem vagyunk olyan tehetségesek mint egyes kormányközeli haverok és rokonok, hogy mindente IS telljen. Szégyelhetjük magunkat!
1)NG tegnap lefele torte a decemberi aljat. De a februar futures 3.52 szint, elozo support megtartotta. A Keleti parton meleg van, Washigtonban 15 fok. A Rockies is eppencsak fagy. Es ez meg igy marad ujabb egy hetig. Szoval, eddig nem jott be a felfele varakozasom. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20211231v00x571uf.jpeg . 2)Oil tegnapi csucs mar elerte a minimalis varakozast felfele, C=A megvan, es elfogyoban a momentum is. Ha a 75.36 utolso aljat leszakitja, akkor elkezdodottnek tekintem a lemeno korrekcio ujabb, C szakaszat. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20211231v00xxlo8o.jpeg
Szia pomperj, tegnapi nap eleg csunya volt NGben. Eleg impulziv volt, szerinted meg van hullam lefele? Mert akkor egy fontos 5H tamasz elesik 3.5x-nel. koszonom
Mai Biden Putyin beszélgetés leiratából egy pár pont -
Biden told Putin west would impose large-scale sanctions if Russian escalation along the Ukrainian border continued
says Putin told Biden sanctions could lead to a complete breakdown in relations between the u.s. and russia
Putin said our descendants would view that as a big mistake
-
ebből nekem az jön le, hogy Bidenék bármilyen katonai müvelet nélkül is további szankciókkal fenyegetnek, viszont Putyin meg kvázi olajembargóval fenyeget vissza. A gáz esetéből okulva az oroszok simán megléphetik azt, hogy visszafpgják az olajtermelést a 2020 áprilisi szintre, ez a minusz 2 mbpd nagyon fájna a piacnak. Ha a gázzal megtették és jól jártak vele - rövid távon - miért ne tennék meg az olajjal is?
Durva. 2attitud miatt. 1. Nem kenyérre kell.! 2 .Mit csinaljak a pénzzel? Jobb itt ebben ,mint a bankban. Majd elmulik mind a kettő:). Nincs uj a piacokon, hisz az emberi természet is ugyan az. Ja meg annyi,hogy regionalis vezeto bankos ismerosom mondja, hogy nagy volt a roham utolso negyedevben a jovo evi hitelkamat emelesek miatt. Konkretan panik volt. Mert mar nem ugy mennek az emberek a bankba, hogy kell 10 millio. Hanem ennyi a jovedelmem, mi a maximum hitel amit kaphatok. :)). Tenyleg igy van. Nem tudom mit gondolnak. Raszoktak,ha baj van, az allambacsi ugyis megmenti majd őket.
https://www.caesarsreport.com/blog/explaining-the-pro-rata-part-of-the-great-bear-kinross-deal-the-c29-cash-isnt-guaranteed/ Ezen kívül annyi hogy elvileg egy jo aranylelohelyet vettek, amit mar előtte sokat vizsgálták, kozhitekes szakcegek, probafurassokkal. Es az hogy nem gazemberek. Kanadaba remeljuk,hogy mas a mentalitas mint itthon. Ha egy magyar tozsdei ceg venne meg egy leendo területet tobb milliardert, egybol arra asszociálnek. Hogy a vezetőség lök valamit a terulet tulajanak, de a vetel ar 90% at vissza kell osztani a vevő társaság vezetojenek, es a reszvenyesek hoppon maradnanak. Olyan ungarische vircaft:)). De szerintem hosszútávra terveznek evvel a híres, elvileg aranyban gazdag kanadai lelőhelyel. Ne az itthoni raboljunk le mindent azonnal es utánunk a vízözön mentalitasbol induljunk ki. :)). En tettem bele 5.25$ on pénzt rahigitassal
BABA-nál már szerintem nem lesz jelentős adóoptimalizálás, mert én is megcsináltam és azt akkor érdemes , amikor egy támasznál legalább azonos áron tudsz eladni és visszavenni. Nagyon sokan 20-án és 29-én csináltuk.
Ezzel vigasztald kajlit, meg fagyist... MEg azokat a huszonéveseket, akik egy jó fél évtizeddel később tudnak saját lakást venni. Nem mondom ki kinek a jóvoltából...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.