Egyetértek. Azért ragaszkodom a pozíciómhoz, mert rendszeresen azelőtt adom el, hogy beérne a vetés. Az időt gyakran rosszul becsülöm meg. Hiába jönnek a vakcina happy hírek, ezek 1 napos dipek lesznek már csak. A második hullám iszonyatosan tör előre. De persze tévedhetek és maradhatnak ezek a cégek évekig 5 p/e körül.
Ne legyetek elfogultak ezekkel a cegekkel kapcsolatban. Nem te befolyasolod a piacot, te mesz a piac utan. Ha a piac nem ertekeli es nem erdekli ez a papir akkor hiaba mondod hogy mar pedig value meg ha igazad is van.
2700-2800 minimum elvárás szerintem is, de sokkal lentebb is vannak még napos rések...aranyban a 200 napos érintése is elvárt lenne, az most 1810 körül van. Mi van ott 1750-nél, hogy oda várod?
Ezért vagyok hisztis mostanában 😂. Ezek a cégek, APT, LAKE, jelenleg value kategória, arany tojást tojó tyúk, vagy ahogy németül mondják "eierlegende Milchkuh". A vakcina remek lesz, ha tényleg hatékony, ha nem halnak bele többen a mellekhatasokba, mint magába a betegségbe, és nem kell 3 havonta oltatni menni... Addig is maszk!
A CPE-t olyan 1 évre vettem. Ha túléli, akkor jó. Azt látom, hogy a cég elegendő készpénzt termel a működéshez. Ugyan nagy az adóssága a cégfelvásárlás miatt, de a vezetés egyelőre bizonyított.
Fogadjunk, hogy arra is emelkedik. Más: CPE-t rövidre vetted? Én nem mertem belevenni, kevésbé rizikós olajosaim vannak. Emlékeim szerint 45-50$ körül van az önköltsége a CPE olajkitermelésnek.
Majd arra leszek kíváncsi, hogy a piac miként reagálja azt a helyzetet, amikor kiderül, hogy nincs megfelelő vakcina és nagy a mellékhatása, valamint marad a maszk mindörökké ámen?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.