És az igazat megírva az motoszkál a fejemben, hogy esetleg egy 'olasz melo' 2-t akarnak megint a CIG-el ? Mert ne legyenek kétségeink, hogy az olasz meló 1 is nem átverés volt, hanem tudatosan felépített lehúzás... Szerintem.
Ez a gondom, hogy az MBH-ba ott a CIG, a Gránit bankban meg most lett egy megállapodás a CIG-el és a kérdésem az volt igazán, hogy a Gránit Bank miért nem a Gránit biztosítóval kötött megállapodást ? Valami nekem nem kerek a háttérben, bár az érdekcsoport egy.
Az osztalék(ok) mozgatják a papírt, tavaly sem véletlenül járt 450-nél, aztán mikor nem jött osztalék behuppant természetesen. Semmi köze szvsz a gumigerinchez ennek.!
A havi grafikon jól mutatja MP 2024 tavaszi színre lépését és a piac kockázatkerülő döntését, ami miatt azóta a papír egyre csak gyengül. Hogyan tovább? Van-e ennél lejjebb, vagy már mindent is beárazott a piac?
Nem akarok lelombozni senkit, de szerintem áprilisig nem fog már érdemben 400 fölé menni. Régen beárazta a piac a négyszázas felső határt és a le is út, fel is út kérdése áprilisban látszik a chart alapján eldőlni. Nincsenek véletlenek:
CIGPANNONIA kitartók