Amíg ilyen nevetséges pár milliós napi forgalmakkal emelkedünk, az semmit nem jelent. Ha most piacon rádobnám a közel 30k-s pakkomat, mennyi lenne az árfolyam? 350? És én egy kisbüfi vagyok. Nincs itt még erő, nincs likviditás.
Az tény, hogy a vezetés semmi olyat nem tesz, ami pozitívabban tüntetné fel a papírjait, vagy felhívná rá a figyelmet.! Az pedig vitathatatlan, hogy az elmúlt 10 év leggyengébb teljesítményével méltán büszkélkedhetnek..!
Itt minden attól függ, hogy fizetnek e idén osztalékot, ha igen, fel fog menni, de ha nem akkor marad a posvány. Sok idő még mire kiderül melyik. Egyébként pedig ha gyűjtögetik ha nem pénzt keresni itt nem lehet, még az inflációt se hozza.
Ez ebben a formában még véletlenül sem igaz.! Én pontosan azt látom, hogy hónapok óta szépen csendben 370 alatt mindent begyűjtenek...most sem viccből van tele a vevői oldal! De mivel ezt "zavartalanul konkurencia nélkül" tehetik páran, ezért nagyon vigyáznak arra, hogy nehogy megpattanjon az árfolyam, és az idilli gyűjtési körülmények minél tovább fent tudjanak maradni.!
Igen, csak ott történtek komoly dolgok, tény és várakozás szinten. Itt még egy korrekt prezentáció elkészítése is komoly kihívás. Nekem mindegy persze, de itt a cégvezetést láthatóan nem nagyon érdekli a saját cégének tőzsdei mibenléte, csak úgy van, lézeng.
Második napja van 360-ig a vevőin 50K körüli mennyiség. Az érdekesség, hogy még mindig folyamatosan kerülnek elő eladók ezen a szinten. Ideje lenne 400 fölé ugrani az eredmények és az osztalékvárakozás árnyékában..!
CIGPANNONIA kitartók