Hosszúra vettem,nem csak osztalékra. Az informatikai beruházás egy szükséges dolog ami akár a jövőre nézve lehet pozitívan is értékelni ,persze lehet a mostani osztira hatással lesz.
Osztalékfuggo az árfolyam is. A vg-s nyilatkozat után kezdtem el gondolkozni én is. Meg az egyik tag beírt 36 ft-ot. 18000 dbot illikvid papírból nem mernék venni nekem is voltak ilyen húzásaim régen.
Nem rád gondoltam. Csak ezelőtt 1 hónappal mindenki vételre ajánlotta. NEm látom azt az infót amitől ennek most meg kellett változnia. Mindegy 368-as átlaggal van 18k-m. Ezzel megvárom itt hogy mi lesz. A másik kisebb pakkomat tegnap eladtam abból vettem még appot.
Itt azért az is közrejátszik, hogy a bevételnek, amit elszámol mondjuk a Q4-re, annak mikor érkezik meg a cash oldala. Vagy a korábban elszámolt kiadások (pl Q3-ban) pénzmozgása mondjuk Q4-ben jelentkezik e. Ezért írtam, hogy jó lenne mélyebben megnézni a korábbi évek Q4-eit.
Én ezt ide megszakértettem kb 1 hónapja, teljesen objektívan, csak a tényleges számokat figyelembe véve. Kb ilyen szintű válaszok jöttek:"a fedezet teljesen rendben van" ; "Armando nem a legélesebb kés a fiókban". Gondolom sejted kitől.
Egyszeri tételek mindig vannak sajnos, de milyen nagyobb beruházások lehetnek az IT-n kívül ? Arra meg pályázatot nyertek vagy 900 millát, ehhez persze kell önrész, de több évre eloszlik.
Azt nem igazán értem hogy ezt miért a jelentés napján szakértitek ilyen negatívan? Eddig a 46 ft volt az osztalékvárakozás itt a topikban. A klub is vételre ajánlotta. Mi történt? Mi az az új infó ami miatt most ezt látjátok? Nem kötekedés csak érdekelne.
Igen, a 2,7 milliárdnál annyi néz ki. Amibe nem mentem bele mélyebben, hogy a korábbi években cash-flow téren miért volt vastagon mínuszos a Q4 és most ugye alacsonyabb bázisról várjuk az év végét, mint 2023-ban. Fedák már megemlítette a beruházásokat, ez mondjuk lehet csak egy általános kijelentés vagy vonatkozhat későbbre is. 36-nál most kb helyén van az árfolyam.
CIGPANNONIA kitartók