Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Amíg egy cég tőzsdén kereskedhető, addig bárkinek joga kereskedni vele, (kivételt képez a bennfentes információk birtokosa) ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy kivizsgálják, jogszerűen kötött szerződéseket vagy sem. Miért kellene bármit visszafizetnie? Én is kereskedtem többször a 4iG-val, ettől függetlenül láttam és látom, mik történtek. Ha Miniszterelnök lennék, akkor kivizsgáltatnám a kérdéses ügyeket. Mert arra tettem esküt, hogy az országomat szolgálom.
MP remélem úgy indítja a vizsgálatot, hogy visszafizeti a 70 millát, meg még ki tudja mennyit, amit ezzel a mocskos, korrupt céggel kaszált. Ja, nem...
Lehet itt mis másolni ez a vizsgálat ahogy amikor be lett jelentve az egy üzenet volt.És nem pozitív, nem megnyugtatò hogy nyugi nincs itt a kormany szerint se látnivalò lesz itt safe is meg minden.Egyertelmű volt a szandéka MP nek.Aki nem tudja ezt értelmezni vessen magára.A napizás meg az ingázás is egyre kockazatosabb. Itt már meg fognak jelenni a nagyobb eladasok is mint az a 25 000 -es tétel reggel.
Hát persze. Olyan kispénzű cégek próbálkoztak már nemzetközi választott bírósághoz, EU Törvényszékhez, EU Bírósághoz fordulni, mint az Apple, Ryanar, stb. az Apple veszített, a Ryanair részlegesen nyert. És az Apple a világ egyik legértékesebb vállalata, annyi pénzzel, jogásszal és aggyal, amit elképzelni is nehéz. A nemzetközi nagytőkének a 4iG lóf@szt se jelent. Nem tétel, nem tényező.
RHM kb 50x, CSG kb 16x piaci kapitalizáció, mint a 4IG.. 4IG Európában nem tényező, ahhoz sokkal többet kellett volna már ténylegesen gyártani is, nemcsak szerződni és jogászkodni.
Egyetlen kulfoldi tulajdonos a rheinmetal 25%-kal, és 670ft/db áron szerezte a 4ig csomagjat, igy meg most is közel 150% pluszban van. Ez a 25%-os 4ig tulajdonresz a rheinmetal vagyonanak jelentéktelen része, mindössze 0,5%, emiatt biztos nem fog neki menni egy unios orszag kormanyanak. Szoval a nemzetkozi nagytoke pont leszarja a 4ig-et. Az igazi gond majd akkor lesz, ha a rheinmetal ugy dönt kiszall a 4ig-ből és nem lesz aki megvegye a csomagjat otc-n, ami 75 millio db-ot jelent.
Nagy okos, otépében elismert Guru vagyok, és itt kb másfélszer több a nyereményem. És Te virítsál. Még egy jó speki beszólásod sem volt, én néha beírom mit csinálok, aki követett jól járt. Pl 950 körül beírtam, Zsák és zsák venni és venni, Te mennyit vettél akkor? Jön belőletek a sok ostobaság fingotok sincs a tőzsdéről. Kis genyó szarban van nem mennek dolgok, itt meg befosott az amcsi szerződéstől, gyorsan elkezdett üvölteni a 4ig re. Ha aláírják a szerződés kuss lett volna, amcsikkal nem lehet kekeckedni, rohadt szemét dolog volt, de tudod hogy van ez, aki szemétkedik az előbb utóbb visszakapja az élettől.
Elég vicces a másik topikban csaba75 önnyugtatását olvasni.Elhiszem,hogy nagyon nehéz ekkora veszteséget kezelni.Sajnos átéltem én is többször 20éves tőzsdei pályafutásom alatt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...