Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha mar ai Nemzetkozi kotvenykibocsajtas elott lesz uj hirelminosites Na most ha opuszt bovliba raktak, 4ig mire szamithat? Fasza kis kotvenykibocsajtas lesz
ésha elintézte JG odakint, hogy szotyipénzből várásoljanak a vezető amerikai haverjai, majd amcsi nyitás után belevesznek, és felpattan. Jó beszállóként tudja hírdetni, by the dip, ezzel etetik az ottani reddites arcokat, ésha meggyőz pár figurát, oszt akkor 4k.
még jó, hogy Jászai olyan sokat megy a tengerentúlra, legalább egy dolgot már eltanult tőlük, azt, hogy lassan olyan a részvény mozgása mint az amcsi AI cégeknek, ugrál le-fel, bár inkább le, mint most az AI cégek. Bár itt kb annyi AI párhuzam van, hogy a robot, aki mozgatja, valamennyire tudja értelmezni a megbízója céljait. ((-:
Shell egy nemzetközi energiaipari és olajvállalat, amely a világ egyik legnagyobb energetikai cégcsoportja. BT55-öt honnan kaparták össze a másik topikban? :) Azt se tudja hoyg a shell az energetikai cég.Azt ilyenek fektetnek be a tőzsdén?
Befektetés volt, itt befektették a pénzt máshol (MOL) meg elvették. Majd a pénz, ha volt az állam, mint befektető fog megjelenni. Ha meg kölcsönbe adtak akkor meg visszakapják. Nem tudom mi nem tetszik. Csak a csökött agyúak, gondolják meg a Varjak, hogy bonyolult. Senki sem fog hozzányúlni a céghez, mindenkinek az az érdeke, hogy működjön és fizessen. Vak is látja, hogy egy csoport vagy csak egy köcsög játszadozik itt, lelke rajta. Azt nem tudom megéri e, szerintem már nem nagyon. Egyenlőre fényévre vagyunk az 500 tőle meg a dutyitól. A Matolcsiék is élik vígan életüket pedig kb 250 milliárdot lenyúltak, és még papír is van róla.
jó de eze ka kekvák orbán időszaka alatt pénzt is kaptam tőnn 10 milliárdot amit továbbutaltak az IG magántőkealapnak amiből megtudták vásárolni a vodafonet és a digit .Legalábbis ezt találtam.
Honnan veszed ezt? Eddig mennyit fizettek vissza? Semmit. Nem is fognak. Olyanokat írsz be aminek semmi, de semmi köze sincs a valósághoz. A MOL meg azt hiszen a Richter részvényeit vették vissza.
Igen, szerintem is nagyobb ertelme lenne, mint a valaki sortolja, de ki es miert, meg a hasonlo szovegeknek. Ez a kotvenykibocsajtas is erdekelne. Arrol is jo lenne konkretumot tudni.
Nem pénzt kaptak, hanem az állam tulajdonában álló vagyontárgyakat tulajdonba vagy vagyonkezelésbe vegyesen azzal, hogy a hozamból kell végezni az adott KEKVA alapdokumentumában sorolt feladatokat (pl. felsöoktatási tevékenységet). Ha ezek a vagyonok (kezelésük) visszakerül az államhoz, azzal ezen feladatok finanstzírozása mostantól újra az állam feladata lesz. Tehát jelenértékben nem sokat nyer az állam, viszont nagyobb költségkontrollt tud gyakorolni.
nem tudom én se gondolom az államtól kaptak pénzt azt befeketették ide oda xD Nagyon ne makarnak erről beszélni mert akkor világos lenne midnenkinek hogy mit is jelent az hogy az állam tulajdonába kerulnek a kekvák a 4ig-re nézve.Bár sztem egy tőzsdei fórumnak ez lenne a lényege hogy kibeszéljük mi milyen hatással van egy részvényre dehát itt ne maz a lényeg hanem az emberek megtévesztése.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...