Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A 3000 és célarban meg azért mar kételkedem bár zno más véleményen van.Kívancsi vagyok ott mi lesz .MOL is kérdés addig szaroznak e míg kicsúsznak a nisből
Persze az tiszta dobtam 300nal vettem ezt a szar mivel ML nagy elenség MPnek es az raketa aztota ezzel meg csak szopni lehet...csak esik 5któl es innen se bir felallni..
Opusnál is óvatos lennék . Eléggé meglepne szerintem nem csak engem ha lölőt hagynák éldegélni mint Marcit a hevesen .Ott még nem tiszta hogyan de a villám ott is erlelődik.Nehéz lenne magyarázni ha arrafelé békén lenne hagyva a story
opi 407,5 hétfőn passzolom, de a 20 forintos osztalék miatt lehet megtartom, 4 milliárdért akarnak venni összesen, lehet még megy fel, itt meg 220, 2400-ről szokás szerint leverték, végülis sokat ment fel, lassan lehet itt is beszállni napira.
vigye francba a sok veszteséges semmire sem jó céget, a tyúkeszű, már mindenki drónokat fog gyártani, minden utcában lesz egy dróngyártó, marha jó üzlet lesz, 5-10ezer forintos cucccokat gyártani, ki nevezte ki etz a munksit miniszternek?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...