Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ki a rosszindulatú? Aki 4000-nél aztán 3000-nél aztán 2000-nél is minden nap rábeszélte a szerencsétleneket, hogy ne adják el, mert mindjárt 6000 lesz? Vagy én?
JG magántőkealapokon keresztül a 4IG Nyrt 52,73% tulajdonosa. A 4IG 100%-os leányvállalata a 4IG SDT. A 4IG SDT az N7 Defence Zrt 75%+1 szavazatos tulajdonosa. Na ez a struktúra így nem fog kapni a Tisza kormánytól 1300 Mrd-ot, az szinte biztos.
1. Ez felvétel nem vágatlan. 2. A számukra kínos jelenetek nyilván kihagyták. Lényegi infót néhány kivétellel nem tudtam meg, de természetesen azért köszönöm a megosztást. "A széles látókör mindenkinek jár." by F.T. Követni fogom ezt a felületet is, így átláthatóbb, hogy ki hazudik.
Egy Nobel-djastól egy nap alatt vontak vissza 260 milliárd támogatást és még 20 milliárdot visszakérnek. JG finoman szólva nem Nobel-díjas kategória. Nincsenek szent tehenek, a kampányígéretek teljesítése az elsődleges cél.
Beírtam náluk, hogy - szerintem - szétdarabolás lesz, és azonnal kitiltott feel, a mocsok. Mondván, hogy troll vagyok. Sose voltam troll, csak egy - már nyugger - informatikus.
Én oda nem megyek, nincs értelme, ide is csak a gondolataim írom le, aztán vagy talál, vagy nem. Ott kognitív disszonancia van, a kritikus gondolkodás teljes kizárása.
Ez nagy mondás! Tetszik Be is fejezem itt. Persze ha megint jó pár száz pontot lenyomják vagy netán kiló mint a rakéta akkor esélyes, hogy szép csendben beleveszek. Mind a kettőre van esély. Locsi Fecsi is kavarhat, de a németek meg az amcsik is. Az utóbbi estében kuss Fecsi lesz!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...