Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Megtanultam a leckét. Azöta -10%-nál stoppolok, és nagyon megnézem a belépési pontokat. És a vétellel csak türelem, türelem, türelem, nem.kapkodni, hadd essen, ha esni akar. És csak ha a cég körül nincs balhé.
E-starban hasonló volt a helyzet, persze nem ilyen nagyságrendben. Hitelből, kötvényekből ment a buli, csak aztán nem jöttek a bevételek. 12k--4k itt beszállt az OTP alapkezelő, hogy ez az alja. Aztán 80Ft lett a vége, most 230. Szóval bőven elég a bevételi oldalt megvágni és össze is dől a kártyavár. Persze lehet, hogy valamit nem tudunk, de az árfolyam nem hazudik, az MINDIG jelzi a háttérben folyó dolgokat, a bennfentesek MINDIG kiszivárogtatnak és a stómanok, haverok szállnak ki először. Ezért lett az ötből 4, aztán 3k és most lehet dobálni a forró krumplit.
Csak tanulsàgként életem.nagy bukója, -40%. BAYN-t vettem 2023 nyarán 54,30-ért, majd eladtam 2023 dec 33,45-ért. Később lement egészen 19-ig, igaz, most már 38,18. Na de a 2023 végén ebből vett emerging markets etf-em viszont hozott azóta 60%-ot. Jobban jártam, hogy elengedtem, még ha vissza is jött később. Ilyen ez a popszakma.
Olvastam itt, hogy Magyar Péternek majd tenni kell valamit, mert népharag lesz, meg lázadás a 4IG leépítése miatt. Az embereket totál hidegen hagyja, hogy pár spekuláns elveszíti a pénzét, azt meg kifejezetten élvezik, hogy a ner oligarchák szívnak. Ott-one, e-star, SET sztori... Egyiknél sem volt parasztlázadás.
Véleményem szerint 3000-et engedd el. Ha megtartod a részvényt, tekints rá úgy, mintha nem lenne, felejtsd el legalább 4 évre. Vagy örökre, es ha mégis felmegy, az olyan lesz, mint egy ajándék vagy lottó nyeremény.
Van pakkom minden szintről is? 3000 alá, nem nagyon vártuk. 2000 nél mindig beindult a gyűjtés. Ott még tudtam higítani, kevéssel, de ilyen árfolyamnál sok pályás letámadást intézni! Mp és Rm elintézik! Vmi nőt kerítsenek már Petyának...lehet az a baja
Prioritás 1, hogy a ner ebből se közvetve, se közvetlenül ne kaphasson pénzt. Minden más érdek csak ez után jön. Majd az érintettek le fogják boltolni egymás között.
Az összes ország ugrott rá, mint gyönytyúk a ta.onyra! Majd mi most megmutassuk, h nem kell? Kapitány remélem leül petikével, elmagyarázza a matekot! Megsértődöttet meg otthon kell játszani!
Ezt a keretszerzodest a safe hitel felhasználása miatt kötöttek. Ha megkapjuk a safe hitelt, az CSAK hadipari fejlesztésre használható. Vállaltuk az 5%-os hadipari fejlesztést, ebből egyszerűen a 4ig-t nem tudják kihagyni, mert itthon nincs ehez elég kapacitás. A karorvendok belegondoltak abba, hogy a német, török, cseh, arab tulajdonosok vajon hogy fognak reagálni erre az eszement vagdalkozasra?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...