Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
gyerekek miben reménykedtek ti itt? 4ig-nek befellegzet ez már nem fog a tőzsdén maradni midnen a 4igből ki lesz szedve és máshova megy ami fontos az államnak. itt csak a szemét fog maradni. Veszteséges szarkupacok , Reihmentál lesz az elsők között aki kitáncol az egészből :)
Ugyanmár.. itt a fideszesek csak irogatták folyamatosan, hogy fityesz 2/3 lesz.. onnan senki nem hitt a Mediánnak. Én beírtam, hogy eladtam a pakkom, mert látszott, hogy ki nyer. Egy csomó mínusz jött a bejegyzésemre. Buborékból ki kell jönni
Azt én sem gondolom hogy emelkedne, de pl. a forint erősödik, mindenki arra számít hogy jönnek az EU pénzek, lesz Safe hitel és a tőzsdére is jönnek a befektetők. Ha veszik a buxot az jó a 4ignek. Lehet nincs igazam de az elmúlt 2-3 hét pánik rohamaiban aki akarta eladhatta, volt rá vevő és a mai eredményt a medián számai alapján már sokan bekalkulálták.
lehet, hogy jó barátok támasztották csak, hogy a győzelem esélyét érzékeltessék.. JG helyében amúgy én támasztanám a részvényt, de azért esni fog, ez nem kérdés. Ha csak abszolút tisza többség lett volna, akkor nem esne szerintem semmit se - azt árazta a piac. De egy ekkora győzelmet? Orbán összes "számítása" befellegzett.
Meglepne ha felfelé menne... Sokan elhitték az amerikai kutatást + meghúzták felfelé (itt lehet az alja), így holnap lehet visszavenni. Én most majd 2750-nel vagyok benne... 1500-1700 is benne lehet szerintetek?
Már két hete itt írták itt egyesek hogy 2000 alatt beszállnak. Erre a medián bejelentés után 2000ig esett de onnan gyorsan lett 2800. A következő medián bejelentés után már csak 2260ig esett és onnan 2500 fölé ment. Pénteken vették mint a cukrot, 1,3 milliárdos forgalma volt. Miért vették pénteken ilyen forgalommal amikor a medián miatt már akkor is tudott volt a 2/3? Nem tudom mi lesz holnap de mintha egyre biztosabb kezekbe lenne a papír. Aki akarta félelme miatt, pánik miatt már az elmúlt két hétben eladhatta.
Így van, muszáj lesz pitiznie MP-nél, ha továbbra is életben akarja tartani cégét!!! Ő dörzsöltebb annál nincs semmi veszni hagyja a 4ig et!! Nyilván lesz 2000 alatt a cég papírja rövid távon, de aztán felépül nagyon lassan!! Lehet több aggódni valója van az opusnak, hisz lölővel tárgyalni sem lehet, hisz beszélni sem tud, agya mint egy döglött cserebogáré😃😃
Jászai simán meg fog egyezni Magyar Péterrel és onnantól nem neres hanem tiszas cég lesz a 4ig. Egyelőre kár panikolni, Jászait nem kell félteni, ő a baloldallal is jó kapcsolatban van.f
Szűk lehet az ajtó. Nem hitték sokan azt, hogy bukik a Fidesz. Nem szabad elvakultnak lenni. Látszott a lakossági gyűléseken, hogy sokkal kisebb a Fidesz támogatottsága. Sok életképtelen NER cégnek vége lesz állami hátszél nélkül.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...