Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rosszul értelmezed a leírtakat, egyáltalán nem arra utaltam, hogy majd javul a helyzet, hanem arra, hogy legyen tisztában, miként működik a tőzsde, továbbá arra is hogy van még mit tanulnia és hogy ne hallgasson másokra (persze ezt nem idézted)!
" 1valaki péntek, 12:47
Előzmény:
brainstorm
" - "- Ahhoz hogy valaki nyereséget tudjon elkönyvelni, viszont valakinek veszíteni kell a másik oldalon ezt is vésd jól az eszedbe! - Tanulj mielőbb tőzsdepszihológiát, hidd el nem árt! Sikeres kereskedést és több türelmet!" - Egy hete, még türelemre inted a csávót, mintha majd később javulna a helyzet, most meg azt írod, hogy 1000 lesz, a többi manipuláció és reméled ott is marad stb. Ez nem kicsit inkorrekt, de mind1, tele van ilyenekkel a fórum. - Én azt javaslom mindekinek, amit eddig is, hogy csak saját magatokra hallgassatok és mindig nézzetek alaposan utána az adott papírnak minden téren, akkor nem ér meglepetés, bár sajnos még így is lesznek olyan tényezők amikkell lehetetlen kalkulálni.
Egyébként nem értem hogy mi egyesek problémája? Mindössze annyi történik, hogy megy vissza oda ahonnan anno indult! Teljesen természetes egy ilyen papírnál! Csak nem kepzelte bárki is, hogy akár 8K is lehet? Ott a helye 1000 környékén, a többi mind manipuláció! Adj Úram könnyű utat neki hogy visszatérjen oda ahová való!
Igen. Átéltük páran. Aki nem hiszi, az tartsa3, és nézze végig a következő 3-4 évet, a folyamatos lecsorgást, néha 1-1 felhúzást. Majd 1000 körül érdekes lesz. Onnan gyorsabban vissza ide, 3000ig. Ha még lesz olaj. Gáz, meg elektromos áram.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...