Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Almodozzal kisfiu!Kisgazdad megy a szemetdombra a tobbi selejt melle.Az hogy petiked mit hazudozik az senkit sem erdekel.Aprilis 12.-en vegleg a kukaba kerul a Tisza .Sima 2/3-ad lesz megint.Videken az egyszeru emberek a Fideszre szaqvaznak.Petikere a kutyamat nem biznam.Nagy Attila Tibor balos elemzo lehuzta a kisgazdadat.Emberileg alkalmatlan az a felnotas,hogy vezeto legyen.Legutobb azt hazudta hogy 4 szer annyian voltak az o meneten.Beteges hazudozo.Tiszasoknak vege van,mehettek feldulni budapestet.Toroczkai lenne melto Orban helyere,de 10%-al nehez lenne.
Törölt felhasználó2026. 03. 19. 13:07
24 napja van a 4IG nevezetű pénzmosodának. Ha a Tisza nyer. ez a cég gyakorlatilag semmit sem ér. Én menekülnék belőle, ha lenne ebből a szarból egy darabom is. Az osztalékot gondolom zsebre tettétek! (HIHI)
orbitalis ma, 10:24
Előzmény:
Ahham
#87899 "Az energia árak elszabadulása visszaveti az ipart, mezőgazdaságot és ezáltal a kereskedelmet is." + a műtrágya, az sokkal nagyobb csapás lesz. :( + a lakosokat közvetlenül érintő fűtés + benzin... Majd rágjuk a küszöböt, de legalább a tankok menni fognak... https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2026/03/knds-hadiipar-rheibnmetall-ipo-tozsdei-bevezetes
A nemzetközi helyzet is úgy alakult hogy nekem legyen igazam vagy csak jól látom a helyzetet és ilyen akcióra mint a mai mindig számítani kell. A lényeg hogy a 4ig nem tud felállni a novemberben indult esésből. A választásig pedig nem is fog.
Nagyon gáz amit itt írogatsz.Nézz rá a BÉT-re,az OTP majd 1000Ft-ot esett a reggeli csúcs óta.A nemzetközi helyzet romlott nagyot,ha olvasnád a híreket.Nyilván a 4IG is esik,ha minden szakad.De úgy látom,hogy már senki nem foglalkozik veled,rád hagyják,beszélgess magadban.
Ahogy írtam pár hete, szépen lépcsőztetik lefelé, egyre alacsonyabb szintekre jön vissza, pár hete még 3600-3400-ig elment, most jó ha megy 3150-3200-ig azt is csak pár óráig képes tartani.
Felosztották, ja persze látjuk...kétséged ne legyen felőle, hogy az USA mindentis magáénak akar, nincs osztozkodás, ha nem megy max. lesz vasfüggöny reloaded.
Az izraeli csapás némaságba tett mindenkit. Mire egy picit javulna a helyzet, Trump és Izrael tesznek róla hogy ne örüljünk. Ez az iráni háború nagyon rosszul lett előkészítve. A hormuzi szorosra egyáltalán nem gondoltak, irán erejét rosszul mérték fel. Trump elérte hogy legyen egy világgazdasági válság, közben meg Oroszország gazdagszik a drága olajnak köszönhetően. Mire esetleg beérnének az EU szankciói, Trump tesz róla hogy Oroszország gazdagodjék.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...