Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen érdekesnek tartom hogy Zoli4444-net pont a Jászai cikk megjelenésével majdnem egyidőben tiltották ki a fòrumbòl gondolom teljesen véletlenül.Elég rosszul nézhetett ki a részvény zuhanása ha már Jászai úrnak kellett cikket csinàlni és el kell hallgatni néhány fòrumòzòt hirtelen hogy itt kizöldüljön minden.Ez egy stabil részvény ha ilyenekre van szükség?A portfolio pártatlansága is megkérdőjelezhető erősen .
Köszi,neked is . Tegnap írtam péntekre 2000 lesz? ma meg lett 4000 lesz ? az biztos ,hogy feel nagyon látta ezt . Vagy csak Jászai úr ki adta a parancsot ?
Nálatok az van (zolikával az élen), hogy jobb kimaradni mindenből, és papír nélkül osztani az észt... Azt megnézted, hogy november óta mennyi zöld nap volt? Mennyi erős zöld nap, amikből kimaradtál? És azt esetleg, hogy hány olyan nap volt, amikor napon belül 5% feletti hullámok is voltak? És azt esetleg, hogy esésben is lehet pénzt keresni, mond valamit? Azt nem értem, hogy minek erőltetitek a tőzsdét, ha nem mertek kereskedni... Ahogy zolika is megmondta, aki a legnagyobb lebeszélő 2500-ig, hogy csak 1 irány van, lefelé...a választásokig végképp...de short pozíciót mégsem mert nyitni, mert "kockázatos"... Akkor ez hogy van? Biztos az irány, de nem lépek semmit? Aki nem mer kereskedni, az vagy ne tőzsdézzen, vagy annyi pénzzel tegye, ami nem fáj neki, ha elbukja...mert az is benne van, igen...lásd sok embert, set, ottone,stb...
Ha figyeltél akkor én azt írtam hogy 2 hónappal a választás előtt nem hiszem hogy a választási para miatt adják. Én szerintem ahhoz túl korán van. Ha nem is szó szerint de valami ilyesmit írtam. Írtam azt is hogy minden esik nem csak a 4ig.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...