Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A trend még mindig csökkenő, egy ilyen esés után egy kis pozitív hírre a felpattanás kb törvényszerű, de a nagyobb képen semmit sem változtat. Akinek van vér a pucájában és jól veszi fel a ritmust, az most szarrá kereskedheti magát napon belül. Én nap végére letörést várok, ha 3450 fölött zár, akkor beszélhetünk fordulatról. Kicsi a közkézhányad, nagyon sok olyan vétel-eladás lehet ami belsős infó alapján zajlik és mi, földi halandók csak később tudhatjuk meg, ha egyáltalán..
Szia Madrid! Gondolom nincs szükséged a támogatásomra, de meg kell jegyeznem, hogy a "felső polc" vagy ebben a topikban. Hogy miért? Mindig próbálok mögé látni az írásaidnak legyen az ellenvélemény vagy bármilyen információ... DE sötét megnyilvánulást, kárörömöt nem tapasztaltam/lok. Az más hozzáállás. Erre azért figyeljünk! Köszönöm.
Az feltűnt, hogy a dugó +8%-nál volt, ami most +6,5%-nál van? Ennyi is elég lenne már, főleg úgy,hogyy tegnap este még szerinted 3250-nél volt, és ott fordul ma vissza.. Mellékesen, ekkora dugók tegnap 50 forintonként voltak, szerinted mindegyiknél fordult... Zolika biztos ideges...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...