Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az nem egyenlő az EUS pénzekkel,és most első helyen áll a védelem.Valamint az nem ingyen pénz,úgyhogy meglesz.Legfeljebb valamivel kevesebb,mint amit igényeltünk.
Ennek a vàlasztasig nagyon nagyon csekély a valószínűsége.Szerinted ebben a részvényben lehet mostanság bízni 😁?Ez kitörni max akkor ha a választas úgy alakul hogy megmarad a hátszél .Addig ez nagy valószínűséggel csak rosszabb lesz
Nézd lehet hülyeség de feel a másikban azt itt a fordulás 3500 nál . Lehet kidobott de biztos jobban ért hozzá mint itt sokan még ha nem is szereti a negatív kommenteket. Ha nem is holnap de hétfőtől szerintem lesz emelkedés . Ahhoz hogy itt árfolyam mozgatásával keres valaki sok pénzt az biztos de ahhoz kellenek a statiszták is . Ahhoz pedig bizalom is kell a részvény felé . Szerintem most jön a feljebb tolás akár 1000 Ft-tal is.
Nyugodtan sértegess, kettőnk közül nekem van jelenleg is 7 féle részvény a porfóliómban, és 1997-óta tőzsdézem. Neked semmi papírod nincs, troll vagy. A hazugságaid mindenki ismeri... Értelmes választ sosem tudtál adni...ahogy most sem... Ha szerinted 3000-et sem ér a papír, túl volt húzva, akkor a tebátorságoddal hogy maradtál benne 4500 felett bőven? Akkora fizetett kamu ember vagy, csak sajnálom a sok kezdőt, aki rád hallgat...
Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten .Senkivel nem leszek kedves aki úgy szól hozzám .Elmondtam sokszor semmit értettél amit régebben mondtam mint ahogy most se .A saját kitaláciòdat ferdítésedet pròbàlod ide tényként felírni .Sokszor írtam de most be is tartom veled nem foglalkozom mert nem te vagy legélesebb kés a fiòkban hiàba írok bármit nem fogod fel.
Na látod? Ez a gusztustalan, amit művelsz!! Te arra élvezel, hogy másnak "ég a lóvé"... Méghogy nem vagy troll! Az is a legrosszabb fajtából! Ráadásul hazudsz is folyamatosan! Te nem adtál el november 10-én a csúcson, a másik topikban beírtad, hogy későn vettél, és buktál vele!! Most meg eljátszod a gurut, aki a csúcson eladott!! Ha ez igaz is lett volna, akkor mit kerestél a papírban 4500 felett, ha szerinted 3000-et sem ér, és "túl van húzva" 3600-on is??? Ha nem lennél troll, akkor maximum 2000 alatt vettél volna, és 3000-nél kiszálltál volna, ha szerinted annyit ér!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...