Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egy biztos, ezt és a rábát is adták egyszerre, délután amikor már üres volt a vételi oldal. Biztos vagyok benne ha valaki bent állt volna mondjuk 4300on 100kval a vételi oldalon akkor nem öntötték volna.
De miért itt táraz ki? 2 napja 4500 volt. Én ott adtam el egy részt. Semmi nem indokolja, h vki 4200-4300on kitárazzon itt is, a Rábában is. Én muytiban bízom, mint a török hír előtt. Bár ahhoz meg ez sovány öntés volt.
Nem hiszem. Sok órával az Izraeli hír után kezdték önteni. A rábát szintén. Egyszerűen valaki kitáraz. A gyanús az hogy akkor önt amikor szinte üres a vevői oldal, mintha az lenne a szándék hogy minél lejjebb menjen.
Csak egy ötlet hogy miért öntöttek : Törökország és Izrael régiòs rivàlisok már már ellenségek .Először elmenni egyikhez megegyezés, szándéknyilatkozat, utána elmenni a másikhoz ugyanez:megegyezés szándéknyilatkozat hadiiparròl ,védelmi iparròl ,drònokròl,műholdakròl.Nem érdekes kissé ?? Nem lehet hogy ez így nem igazán látszik szerencsésnek ?
A múltkor volt hír amire fordulhatott. Most viszont már a további hírek sem hajtották felfelé. Ahhoz valami bődületesen jó hír kellene hogy forduljon. Ha 5% mínusz után nem lesz felfelé egy korrekció akkor nem a 4000 lesz a végállomás.
Az árfolyamra ránézve nem hiszem hogy én vagyok begombázva 😂😂.Figyelj hagyjuk ezt.Mindenki látta ki mit írt ennek alapján dönthet kinek milyen igazsága volt abban amit mondott .Lezártam a témát veled
Holnap elképzelhetőnek tartom újra a 4ezres szint tesztelését.Azt kell figyelni,hogy ott mit csinál a papír.Pattan e mint múlt pénteken,vagy ott marad.Ha esetleg törne a 4ezer,akkor újratervezés keményen.Mert a következő sáv a 3500-4000 lesz.Igaz a meglevő papírral nem tudnék vigyorogni rajta.De a piaccal nem lehet szembe menni.
Ha kinőttél az óvodából, és elkezded férfinak érezni magad, szívesen meghallgatom élőben a kedves szavaid...de mivel ilyen nem lesz, mert egy troli kisfiú vagy, aki magának szerez örömet, magával beszélget napokat, ezért itt is hagylak. Majd ha újra lesz értelem ebben a csoportban is, akkor fogom olvasni. További jó trollkodást.
Nem lehet ők okosak .Hiába írtam le százszor miről beszélek ,miért az a véleményem,milyen idő tavròl beszélek,milyen pozícióbòl beszélek mintha a falnak beszélnél .Aki követette ezt le tudja szűrni mi van.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...